Torsdag

Idag är det torsdag. Tors-dag. fan vad fult, vems dag är det i idag? - jo, det är Tors dag. bara för att han var nån gammal gud. varför kan det inte heta nåt snyggt? som typ.. eeh... okej, torsdag duger helt fint.
 undra vem som har bestämt det ? när uppfann man veckodagarna lixom? hm, no life ? för oftast är en uppfinning baserat på ett problem. men vad är veckodagarna lösning till för problem ? kanske datumen på matvaroförpakningarna skulle vara mera lättydda ? nä juste, man hade inga !  

nudu så är det inte långt kvar;

14 dagar till Lucia
15 dagar till min födelsedag
19 dagar kvar tills jag ska ta ut tandställnigen (wiie!)
20 dagar kvar till sista skoldagen på HT 
25 dagar kvar till Julafton :D
32 dagar kvar på det här året .
    
jag tror att jag ska köpa några av mina julklappar på internet iår. till ex. lite böcker och sånt..

jag har fått hjärnsläpp. kan inte komma på vad jag skulle skriva,...
tomorrah it's friday ;D idol idol idol :))              im tired. jag orkar inte skriva mera , kan lägga in nån tämligen rolig bild ist,,,,,,,, ?

image93


Redan Onsdag?

Hello hello

jag har tråkigt, ricktigt jävla fucking tråkigt. det är inte så att jag har brist på saker att göra. men hallå hur kul är det att roa sig med att städa eller plugga? nu skulle det vara ett utmärkt tillfälle att nåt riktigt roligt händer. typ att det börjar snöa så himla mycket att man inte ens ser vad man heter. då skulle vi inte behöva gå tillskolan imorrn. och ifall vi inte behöver gå till skolan så behöver vi inte plugga. och det har jag redan gjort, inte pluggat alltså. så då är ju det avklarat.
jag fattar inget. hela universum kan vara emot mig ibland. just nu så har jag ett ton med läxor, och jag ingen som helst lust att göra dom. detta kanske inte verkar som hela universum, men håll ut, det kommer mer. jag har heller inte tid att ta en paus och få upp humöret på. egentligen har jag inte tid att ens hinna tänka... men äh, jag orkar ärligt inte.
men nu får jag ta och rycka upp mig lite, jag kan inte sitta här och klaga som nån gammal tant med noppriga sockerplast och en gammal yohgurt-skål på huvet.

men ska vara glad det är GA idag ;D och det finns fortfarande chans attt en natur-katastor inträffar. det skulle lösa en hel del problem,  jag ska tamejfan skriva på min So-uppgift svar till frågan: Lös problemen med u och i länderna i världen, mitt svar:
det blir snöstorm och vi slipper gå i skolan och svara på omöjliga frågor.
 
då kommer söreno typ skiva: finns det inga positiva aspekter? och varför blir det snöstorm? och vad är spår idag och konsekvenserna?  Källa ?
suck, varför måste vi tänka själva hela tiden?

jag skulle vilja ha en såndär t-shirt med texten "it's britney, bitch" inte för att jag är särskilt inne i henne, lite mer neutral på den frågan.  men det är snygg liksom ;D
jag måste verkligen köpa lite fler koftor, men har no money. ):
 men nudu , nu är det sluuuuut :)

shit

nu bloggar jag för tredje gången idag . so not cool.
har vart och tränat iaf, och jag ska inte säga som alla jobbiga, hurtiga människor: "det var uppfriskande och härligt" . jag ska säga dig sanningen, jag tycker inte als om att träna. not at all. jag tycker heller inte om folk som har en positiv inställning till min fiende (och det beor inte aaaaalls på att jag är avundsjuk.. *harkel*) folk som tycker det är skojj med träning och tilloch med njuter av en frivillig (?!?!)  promenad .
jag gör rörelserna (går på friskis för dom som inte vet) och det är relativt tråkigt. om det inte finns nån ful tant med  brallerna upp till axlarna att finssa åt, så brukar jag stå och räkna ut hur mycket tid vi har kvar i olika former. 'jahaa, nu är det 1/6 kvar eller 2/12 om man så vill säga' så då fattar ni hur tråkigt det kan vara ifall jag ägnar mig åt matte , som är en av jordens sämsta uppfinningar.      typ.

oh, btw  GAAAAH!! min morsa fick reda på att jag har en blogg. och min bror hjälpte till att avslöja adressen. så vi får alla be till gud att hon inte får för sig att läsa den. för då kommer jag inte att få återse dagsljuset igen. och då kan jag inte blogga heller. för att här står det mer exakt vad jag brukar göra , typ åka en epa för tå tillsammans med 6 andra personer.
så håll din nästa i handen, om du inte har nån (synd för dig, närå) så håll dig själv i handen och tänk ut några ord och hoppas på att min mamma hör dom.

nu i all coolhet som jag har kvar så ska jag plugga lite, kolla på UB och DH ;D

lira på homies


Dilemma

Konversation mellan mig och Joy
J:
(sjungandes) Lusse-Lusse-Lussebulle
A: Guud vad gott med lussebulle!
J: Jadu
A: Brukar du äta russinen i lussebullarna?
J: Det är inte så att jag lägger dom åt sidan
A: Så du tycker om dom?
J: Nej, dom stör mig.
A: Du tycker inte om dom, men du äter dom iallafall?
J: Aaa..
A: Varför då?
J: Jag vet inte vart jag ska lägga dom.
A: skratt.
(IRL är den mkt mkt roligare)

Hey, jag och Shine diskuterade en sak på fysiken. Jag kom frm till frågan
Vad hur säger man rulator i plural?
sen tog det stopp
sanna kände nog lite smått panik över att inte ens jag kom på svaret. så då började hon gå in på frågan ifall man stavade det med två L , efter som rulla stavas med två. när jag sedan svarade att hon hade fel blev hon lite lugnare. ;D (no offense)
Kom ihåg, Shine: Flegmatiker

Jag har skaffat mig en bilddagbok btw, lite reklam för min blogg bara , så alla bilder kommer forfarande att ligga här. :)

Gissa vad min farfar kommit på? (inte att jorden är rund) -att jag ska bli journalist. jag (?) njaaa. hans motivation var: för att du har skrivar konsten i dig. sen kan du ju skriva om vad som helst, mode, design, smink. (sånna saker ska inte en farfar veta om ens!!) jag tror det alternativet blir nedröstat . eller hur, ? 
Jag kan inte skriva, ännu mindre skriva underhållande. min jornalist spalt skulle folk tycka så illa om så att tillochmed dom som har nättidning skulle klippa ut den och köra den i dokumentförstöraren.!

jag är hungrig, jag vill ha lussebulle, nu. men ack , arma mig får ingen lussekatt. jag kan därimot ta lite trocadero :)) yummie.dricka det tillsammans med Seth (min favvo karaktär i OC)  :D:D iknow, im a geek. men hey, det skulle ju inte kunna finnas särkilt många coola människor som dig och inte sånna som jag fanns. <: 

mina geek tecken:
1. barnsligt förälskad i tecknat (speciellt klassiker)
2. besatt av Danny
3. kollar på antikrundan (what? dom har fina tavlor!!)
4. gråter till film
5. har ofta svar till frågor, och även sånt som folk inte frågar om
6. sitter här och skriver för X personer istället för att vara ute och inte göra det.
7. hmmm kom på nåt själv vetja.

men ska ta och avrunda nu ;))
svejs



tusdag

är i skolan ,sitter breve Jennie och tar reda på lite fata om Luxembug.. überkul.

ska dra nu,..

bbbya

Måndag

Hejs alla människor, glada som ledsna

innan vi börjar så ska jag skriva en liten hälsning.
Hellow Pk, för att du står ut med Sanna när hon pratar om mig. Och lungna libanon, det ska bli fler innlägg.

Todaah så är det måndag, (här kommer jag med sprillans ny info! för ingan visste juh att det var måndag idag!) så då är det trök som gäller, boring, helt enkelt. Men som tur är så är jag och mina vänner ute på nya äventyr hela dagarna (annars skulle denna blogg dö ut.. kanske borde döpa om den till Alexandra och hennes vänners äventyr i vardagen - ej lämpligt för barn under 3 år, och Jennie)
idag så hade ju jag och shine ett föredrag på svenskan. därför var vi ute i vida världen (hem till mig) och skrev ut lite bilder på rasten. saucy, huh ? 
oh, btw, slog besöksrekordet igår! tänker inte säga med hur många för då kommer ni att inse hur stor tönt jag egentligen är. ;D se, redan det säger ju tillräkligt. Så kommentera så in i helvete, och tipsa alla ni känner om min blogg. inte för att jag tror att dom kommer att bry sig om att kolla, men it's worth a try ((: 

Idag tänkte jag ta upp det här med allergier. Jag har iaf hört typ läkare och så säga att ju mer skit (alltså smuts i detta fall) man är uppvuxen med, desto färre allergier har man . Jag är inte allergisk mot nåt, förutom penicillin. Är jag skitig då ? jag skulle inte säga att jag är det, efter som jag är rädd för klegg (matrester, snor, blöta saker, hundslem, disktrasor osv.) det går inte riktigt ihop.. 

Idag så är det SISTA avsnittet av BTP, och för alla nya och för alla som har glömt så är ju det Boston Tea Party. vilket jag 'diggar' (för att andvända uttryck från -90) grymt mycket. 

Har ni handlat några julklappar ännu då ? jag har handlat till 1 person, min morfar. ;)) Om ni har lust att ge mig något så skulle det isåfall vara sånt som en kille skulle kalla för skräp. kläder, halsban, skärp, smink, elefanter, nagellack, affischer(heeeelst på Danny;D) , filmer, block, ragnskog och uttsällps certifikat. (intelligenta perstoner förstår) men se, jag gillar skräp. fast jag kallar det inte för skräp. utan snarare guldklimpar. 

jag skulle kunna skriva mycket mer, men vill ju inte tråka ut er, så howdy.!

image84
  Visste inte vad jag skulle ta för bild, så det vart en ifrån bussen. Till vänster: gubbe jag inte känner.


kväll

Shine  var här , vi gjorde lite svedese :DD, hehe , skojja bara , det ska ju så klart vara ://
okej , dåligt.  (someone shoot me now, just do it (heh, tänk lyckades tillochmed klämma in lite Nike reklam))

oh, mitt hjärta gråter, jag saknar min älskade Danny :'( isn't there a cure ? faan ,det här är forskarnas jävla fucking fel !!!! dom kan Inte göra nånting rätt , tamejfan ! vafaan ska jag med bromsmedicin mot HIV till, eller nån dålig kaviar-tub ? Hey ?! burk går bra , faktiskt !! Kan ingen hjälpa mig sluta tänka på det ??
gå in på  http://vimmel.msn.se/ << där finns lite bilder. nån bild är på Linda, och en bild är på en kille som jag snacka lite med, han ser ut liiite som markoolio, rakad skalle, aja, när jag berätta för folk om honom så kalla jag honom för Runar . inte för att han ser ut som det. så kolla efter en kille som har rakad skalle , ser liiite ut som markoolio men inte som en runar. all right ? 

jag har tänkt på en sak (va? men guud ! har hon verkligen det?!?!) att halstablettsföretagen tror att dom är så jävla smarta . bara för att man är förkyld så har man ingen smak.. vi kan ju alla lugnt konstatera att alla smaksatta halstabletter smakar skit. men man är täpt i näsan och har ont i halsen , så man slänger i sig ett glansigt litet piller, suger på det och tuggar upp det. men då, då känner man , ääehh, jag har ont lite fortfarande, så man lägger en till tablett i munnen, och då känner man den äkliga, plastiga kemikaliesmaken tillsammans med nån s.k. medicin , 
man får ju inte precis en känsla av kvalitet. ''/  
så om man nu får oväntat besök. men känner att det inte är uppskattat och inte så vill bjuda på gevalia, "en halstablett ?"  
mohaha, 

håll utkik i tidningen framöver. för snart kommer det lyda : 

Alexandra Åhré 921214- 071125
Dog av hjärtesorg, fick inte träffa Danny
Vi kommer att sakna dig, typ.
cermoni inställd,pga endast 1 person vill komma.

hej då mina änglar, det är kanske sista inlägget,
sorg

oh no eller oh yeah ?

image83

Glad eller Ledsen?

Här är lite bilder från i fredags:


Jag, Joy och Sofia i omklädningsrummet på gympan
Sööt Sofia på Coffehouse
Jag på Coffeehouse

Lördag.

Laddar heela dagen typ , helig dag idag ;D  Jag och Linda fikar på Wanes'  och där raggar några killar på oss (eller snarare linda) och de har väärldens stockholmska. men de visar sig att dom oxå ska på Danny men inte vet vart det ligger, si berättar vart dom ska gå.. vi snackar lite lätt och så får linda hans nummer om det skulle bli nån förfest eller så.

vi möter Sof och köper lite dricka drar hem till Linda och hänger lite, målar naglarna och lyssnar på musik . sen börjar vi göra oss iordning. Vi köper lite hamburgare och käkar också. sen är vi helt FAB!! Sofia och Linda blir helt goregus, ;D
Lindas två kompisar David och Pontus (?) kommer och vi sjunger lite singstar och förfestar något. vi överväger att ringa till Wanes' killarna att komma dom med , men tänker att vi kommer att träffa dom där.
vid elva beger vi oss till Olearys. och planen lyder;
Jag följer med Pontus och David in efter som jag har Lindas gamla leg, så kan jag hennes personnummer och allt utantill , ;D men när vi går in så behöver jag inte ens ta upp det ;D haha  , jag bara betalar, får min stämpel och går ner. :))
Linda och Sofia stannar ute på nån hamburger grill och tar en cola. Linda går in, betalar, lämnar hennes och sofias prylar i garderoben och går ner och lämnar hennes väska hos mig.  Jag sitter där och typ snackar liite med Pontus och david. och hans kompisar .. (?)
Linda går ut till sofia, där de ritar av stämpeln (efter som sofia inte har nåt leg)
och sedan väntar lite och går in, men då, så vill vakten se sofias stämpel, men den konstateras av personalen - falsk , men sofía som överklagar med att hon har lämnat in sina kläder i garderoben och har en bricka till det tillochmed, får inte komma in för att hon inte har betalat. så det var ju inte nåt om att hon inte hade åldern inne visar det sig, för vakten trodde att hon var typ arton. ;D så linda går ner till mig och vi hämtar ut våra grejer och jag och sof åker hem :(( men linda blir kvar och träffar wanes' killarna och det visar sig att dom är Dannys bästa kompisar !!!!! så fatta ifall vi hade bjudit in dom på förfest .! då skulle vi ju kanske fått träffa DANNY !!!! själva tanken av det hela gör at tjag knappt kan andas. men iaf, linda skulle få följa med på efterfest med dom och Danny!!! jag bara väntar på att hon ska ringa !!!


Sofia blir fixad i håret
Sofia blir sminkad
Jag utan smink , face the ugly truth
Pontus och David hemma hos Linda
Jag och Sofia , ready
Min stämpel !!! Jag hoppas den kommer att hålla sig ett tag, för det är inte många som kommer in på krogen när dom är 14, ska fylla 15, utan problem...
:D:D:D

Plussidan av kvälllen:
Vi hade kul innan
Vi var sååå snygga
Det såg man av blickarna man fick ;D
Jag var på krogen endå
Vet hur vi ska göra nästa gång
Linda träffa danny kompisar

Den mera självklara minussidan:
Sofia kom inte in
Såg eller hörde inte Danny. jag dog nog lite
När Nöjesmix ville ta en mingelbild på mig inne på Olearys var jag tvungen att tacka nej...  det skar i mitt hjärta
Det var kallt
Jag var nervös
Jag förlora 120 spänn för att sitta där inne i 45 minuter, med ganska kasst sällskap

så jag är ju aslessen men endå inte ,,, ?

aja , nu ska jag ta och äta lite ,,((:

YAAAAAAAAAY!

nu är jag och Sofia hemma hos Linda och fixar oss !!
ÄÄÄÄÄÄNTLIIIIGEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!
faan vad jag har längtat, ! Jag är så jävla glad !!
Vi ska om endast nåra timmer se DANNY !!! <3<3<3<3

WOOOHOOO!

hoppas vi kommer in... ;)

ouch..

Hejhej , idag är det torsdag och jag har inte bloggat sen i onsdags - förra veckan!
shame on me men nu kommmer allt och åter allt , börjar med torsdag.

Torsdag 15/11

Jag åker till Linda vi käkar och myser. :D och sen fixar vi även mitt hår så fint :)) men sedan fick Linda brott, ty hon väntade plötsligt hemligt herrbesök.. visk visk.. !
Linda var välldigt glad och uppfann en skojjig liten dans, så att säga. lite á la black-hiphopare-energi-style
mkt kul <:  här kommar lite picts.

Här blir jag stylad på bild 1, Linda får städmani när hon ska få dit gäster (tydligen räknas inte jag till den kategorin), och jag och min sis där hon utan avsikt (visst) stylat mig till henne.
Fint va ? ;D
Och sen röstade min klass på vem som skulle vara Lucia för niorna, kom på delad tredjeplats ;D

Fredag 16/11

Jag är lite med Joy.  Vi har det skojj och kollar lite på BECK ;D alltid en favorit,
Jag, Johanna och Sofia kollar Idol hemma hos mig sen oxå, muy fun.
Bilder:

Bild 1: Vårat lilla mellanmål,Bild 2: Johanna gör något väldigt underligt med min fot, kul är det iaf. Bild 3: Tvillingar? Iaf samma hjärna;P närå för att citera Sörpa: Skämtåsido. 

Mattias åker ut... snyyyft !

Lördag 17/11

Hem till mina kusiner för att fira födelsedag. 3 år. skojj (?)  han är så gosig iaf , :D 

 Alla är samlade, jag är inte med. Är fotograf.

Sedan kutade jag om man kan säga det hem till Shine , där hade jag , Shine och Höna Pöna*  
väldigt kul ;D;D;D vi spelade lite kort och sedan vart vi hungriga så vi gjorde lite våfflor. vi skulle skrämma Jerker och Billy när dom kom , men det vart inte så lyckat. *harkel* iaf så ville Billy veta vad ljustaken i Odjuret och Skönheten heter, sp vi satte på den . men Shine tyckte det var tråkt så hon inledde ett kittel-krig (kan man säga så? iaf, ett krig där man kitlas) kuddar, täcken och dylikt flög omkring, 
efter ett tag satte vi på Lejon Kungen, as usual, så började jag gråta. jag blir mobbad. 
alla somnar med kläder på i den saliga röran. jag fryser ihjäl typ, har inget täcke. men men , lyckas överleva iaf. ;D
 
Vi spelar lite kort . Jag . Höna Pöna med plastpåse på huvet. Jag med plastpåse på handen och våffelsmet. ;D

Söndag 18/11
Alla vaknar , har fått ett saftigt blå-rött blåmärke på axeln ifrån gårdagen. 
Jerker och Billy hasar sig iväg, vi kollar ligger i sängen. Billy och Jerker säger att vi ska komma med till nåt söderfors och käka pizza, visst visst. 
vi åker i Jerkers volvo cab (nån har typ hyvlat bort taket) förbi Pk och hämtar honom och hans bil och sen till Joel. där dom säger att vi alla sju ska åka i Joels epa-traktor, som är för två pers ! jerker och billy ibak på flaket och Pk vid ratten Joel på växelspaken och jennie på passagerarsätet jag i jennies knä och sanna i mitt knä. något trångt, 
väl vid pizzerian , som btw ligger i nån byhåla i tierp, käkar vi lite.  sen blir det bråk om om vem som ska ligga i flaket. det blir tillsist joel och jerker, 
sen åker jag, höna pöna och shine hem igen . där ligger vi på sängen allihopa i en knut och lyssnar på musik och halvsover. vi kollar oxå på grease, :D 
sen åker jag och jennie hem 

Mändag 19/11
Jag går på bild och form , pluggar och kollar på teve
OCh köper en ny mobil , min gamla börjar tröttna :/ gamle gode vän...
image71
image69
image70
Tisdag 20/11
Jag pluggar och kollar på DH och UB. 

Onsdag 21/11 
Jag pluggar,  GA. öppet hus på Borgis.

Torsdag 22/11
Blir röstad till Lucia på Italienskan ;D Pluggar , städar och bloggar . äntligen , huh ?
men nu vet jag iaf att ni läser den (:

howdy, bloggar igen imorgon efter jag har vart med sof på stan ;D
<33

Sorrry

min data dampar, jag kan inte få på den.. akutskrivning på pappas ska fixa det ikväll ifall jag inte åker till

Shine

sry,, ;)


Shit

GAAAAHH! asså ärligt jag döör nu!
jag får en stroke eller an hjärt attack eller nåt , snart ska jag se på GA, då kommer det låta så här hemma hos mig,
Pappa: Har du gjort klart läxorna?
Jag: Aaadå, typ (inte)
P: För du måste prioritera, är teve viktigare än läxor?
J: Nääe, men det är fysiskt och psykistk omöjligt att göra allt utan en paus. men jag är ju typ klar så.. (inte alls klarocj ja, teve ÄR viktigare)
P: Bra, men varför ligger allt framme då?
J: Ska gå igenom det efteråt, men shh, det börjar, men jag plockar ihop..(försvinner in i teven)
P: Hmm, men stäng av datorn också . och gör bla och gör bla. 

I'm doomd.

gulp. 

Damn

Jag får psykbryt !!
Jag klarar inte alla dessa läxor !! Italienskan , faan det tar sån jävla lång tid. och engelskan, guud, jag kommr så floppa ! jag tror inte ens att det är någon idé att jag försöker ? kan man inte bara skriva in allt på ett chip och ploppa in det genom örat till hjärnan? ska det vara så svårt att uppfinna ? JÄVLA FORSKARE !!!!!!
kom och rädda mig någon !

vgf           xcji   << dog och la huvet på tangentbordet..

Redan Onsdag? + Dagens Look

Hej hej kära läsare. !

nu är jag här igen och bloggar för Er. Tjatig hon är va ? hmm, en åsikt bland många men kanske ändå lik alla andra,  så jag ber Er nu, snälla, skriv kommentarer! Vi på redaktionen vill gärna veta om Ni trivs på sajten. (Om Ni inte förstår så kontakta kundtjänst, sök bara på google eller ring/messa mig) 

Idag så är set mkt plugg ! förr så var jag med kompisar typ varje deg på vardagarna , nu har jag bara tid på helgerna. ! helt sjuuukt ! 
Sen vill jag bara tillägga att jag hatar Hans Widlund, han förstör mitt liv,    typ... 

Jag har funderat på två  saker jag tänkte ta upp i dagens blogg, inte bara en , serru . 
Hej och vällkomna till dagens Alexaktullelt. Jag heter Alexandra Åhré och här är kvällens rubriker; 
Två tåg i Norge kolliderade tidigt i morse, Riksbankchefen Göran Lindemark har avgått, men kvällens största ämnen är just ......

Jag tycker att det är väldigt mysigt att dom har satt typ tryck och mönster på insidan av kläder nu också . liksom att men vet att det är nåt litet gullit får eller whatever på ryggen som bara jag  vet att det finns där . jag blir liksom glad varje gång jag ser att det är så på nått plagg , att dom har tänkt att det här trycket eller broderiet har dom gjort just för mig. bara mig.  ^^ den töntiga sidan av mig , (som att ni redan inte visste att jag hade en)

Jag skulle vilja vara en såndär cool person, inte vanligt cool , utan cool-cool. om du fattar vad jag menar , typ en sån som alla omedvetet tävlar om att vara med, att få prata med. Typ som en storasyster, att man vill visa alla sina fråna finesser och all kritik suger man i sig som vileda-mopparna suger upp smuts. Men det krävs ju en hel del att vara så. man måste typ sätta sina kompisar (om det är dom man vill bli avgudad av) i första rummet, om t.ex. en kompis ringer för att prata lite, kanske om nått smått viktigt, mitt i favvo-programet , vad gör man då ? om man vill hamna på guda sidan så måste man ju självklart snacka med den. eller om kompisen inte har löst ett tal på matteläxan, och du är mitt uppe i en disskution med en kompis, låter du då personen skriva av eller hjälper du kompisen att förstå? gud=hjälp.
man måste också vara relativt smart, men inte överlägset smart, för man ska alltid vara det som folk ringer till när man behöver hjälp med läxor eller frågor..
man ska också komma med bra kommentarer och så när någon berättar , även hitta lösningar till personens problem.
det gäller också att man är snäll hela tiden, aldrig snäsa av någon , men det är ju själva grunden till allt annat.
fatta svårt asså , jag har inte så många chanser att bli cool-cool!!

fan vad djupt det låter asså, vi måste ta och lätta upp stämningen lite , jag har some goooood news! den 18 december , (4 dar efter min födelsedag ) ska jag ta ut tandställningen !! yay :D:D!!
äntligen så kommer jag att kunna le ohämmat, om ni inte vill att jag inte ska le, förstås ?

Dagens Look:

image55
Byxor:
Acne
Linne: H&M
Kofta: Marie Philippe
Scarf: Second Hand

Love to all my loveli <33



Måndag

Hej hej , ;D
Jag, Shine och Jennie hade jättekul i helgen
 :D vi sjöng singstar, flummade, åt, tog kort, kolla på film, och allt annat som man kan göra.
Här kommer nåra bilder, Observera, alla bilder kanske inte är i seriösaste laget.

image45image46image47image49image50image51image52image53image54


Bildtexter:
Bild 1:
Här sjunger vi då singstar, eller egentligen bara Shine och jag, men hon ville vara med på kort.. ;D
Bild 2: Den här bilden ska jag fan ha på min CV när jag ska söka jobb; Jag är en interlligent tjej som är lugn men effektiv, jag är inte rädd för att prova nya saker och jag är lätt att komma överens med. 
Bild 3:  Egentligen så är det typ ett misstag, men det får bli min enda emo-bild. 
Bild 4: Alla från vänster: Jennie Bohman, Sanna "Shine" Thunström, Alexandra "Alex" Åhré. 
Bild 5: Vi gjorde lite grimarser på varann, här är då fru Bohman
Bild 6:  Jag, en grimars, något cranky jag ser ut ... eller som Jennie sa: en animerad gris .. :/ 
Bild 7: Sannas tur, ser verkligen inte ut som henne. 
Bild 8: Shines eller Jennies mensfläck, eller egentligen julmust :))
Bild 9: Mini och jätte, jag och sanna, vi hade ju tagit bort madrassen så lillashine åkte ner värsta djupt. då vart det mini och jätten :D

Visst ser vi normala ut ? ;D det var bara 9 bilder av hundra, så om ni vill se fler får ni komma hit till mig :D 

men nu ska jag göra lite läxor och sen så ska jag kolla på BTP !! :D

love ya ..!
 


Dagens Look.

image41image42
Byxor: JC
Tröja: H&M
Palestina sjal: JC
Örhöngen: H&M
Armband: Olika

Det är det som jag köpte igår ;D 
om endast några minuter kommer Shine och Jennie !

tjo 

Lördag :D

Hej hej.!
Mår du bra ? i do anyway.
Lyssnar lite på Danny <33. Har fixat mig lite extra idag. Volume master är något att rekommendera, som min mor nyligen har inhandlat, (finns det nåt nytt som hon inte handlar? det är därför det är så svårt att köpa julkappar till henne, hon har allt)
Shine och Jennie kommer idag vid 4.  Vi ska ha det så jävla kul,!! :D:D
Har bäddat så fint och vördnadsfullt har med madrasser och grejer på golvet. ;))
Jag och töntett hade a blast yesterday.! vi var på stan och jag hittade massa bra grejer. hmm mamma och pappa kan inte få tillbaka sina pengar som jag har lånat.. fast jag hade inte tänkt att ge dom tillbaka frånbörjan heller, men nu kan jag ju inte. ^^  
iaf, sern kallade vi på Idol tillsammans och äntligeeeen! Christoffer (yuck, jag hatar att skriva hans namn här i bloggen)  åkte finally ut !! Jag hatar honom .
här kommer lite bilder:
image33
Här ligger jag då, ser något suprized ut ...

image34
Kissing töntar ;D
image38
Töntett äter chips ^^
image40
Jag ligger och kikar lite på teve. ;)

Fina va ? haha. ((:
snart ska man köpa julklappar oxå, hmm , det får bli nästa barnbidrag... ;) jag skulle gärna berätta vad jag ska köpa men det finns ju en chans att dom som ska få dom kan se det då.. 
Shine säger att hon vill köpa sina klappar med mig, förstår inte varför och hennes förklarig är : Jag har märkt att du är dukig på sånt. Min gömda talang är alltså att köpa prsenter ? Och nästa tävlande i Talang 2008   är Alexandra Åhré, med sina skickliga kunskaper i present-köpning!!!! haha .. :>>
Töntett, töntre , shine, jennie och jag kör 'secret santa' som alla som kollar på Vänner , vet vad det är och för alla andra innebär det att alla tar en lott och där står det ett namn på en person inom gruppen då, och till den ska man då köpa en julklapp . så slipper man köpa till alla men alla får iaf en julklapp och sen vet man ju inte vem som man ska få ifrån och det är ju lite spännande. ''/ 
 
anyway , nu ska jag ta och fixa lite lunch. så ciao <33

Torsdag

Hellow

Idag fick vi reda på matte provet gick inte bra, men jag har gjort mitt bästa, och let's face it , den bästa tjejen i klassen fick inte heller bra. eller jo , men inte sååå bra.
aja, So  provet går nog bra. ska nog inte behöva plugga mer till resten  imorgon. fick alla rätt på italienskan :D
ska göra lite fysik . hmm ,
idag skulle jag egentligen till Syon men hon hade tydligen dubbelbokat, så jag ska dit imorrn ,
i morgon ska jag vara med töntett*, ska gå på stan ska köpa ett par killjeans, vill ha ett par baggy, och det finns inga bra tjej... vill oxå köpa ett par stövlar. men får se om jag har råd. ;P 
på lördag så ska jag vara med shine** och jennie,  

*sofias nya smeknamn, mitt motsvarande är töntvå och johannas töntre ;P
**sannas seknamn mitt motsvarande är sparkle
asså jag har jättemånga smeknamn;
daniel kallar mig: gabale, GB, gaboo, orkar inte förklara varför
sanna: sparkle, svikare, mango, stora vän,
sofia: töntvå, piff
johanna: töntvå, ales,
pappa: estrid, gosan,
mamma: micky(lina)
kusiner och viss släkt: sassa, alessanra
ALLA: alex, alexandra.

aja, orkar inte mer <33 bye

image32
Nu kommer pojkarna få gå utan brallor, för nu kommer jag och köper dom ;D


Dagens Look.

hej igen

dagens look har jag helt glömt bort ett tag nu.. lovar att bättra mig, !!

image30image31
Byxor: Acne
Tröja: Mango
Armband: Calvin Klien
Örhängen: Calvin Klien

sorry <33

Redan Onsdag?

hej hej loveli friends !
Hur mår du ? Jag mår bra,
det gick nog bra på matten , bara ett fel vad jag vet, men kommer lugnt att få fler fel ...

Hittade lite music från min f.d. idol Cissi Ramsby, Lebban från programmmet Idol,
hon och hennes band Vine Street är faktiskt bra, hon hade ju gjort årets Pride-låt.  asåå det är inte precis den musken som jag brukar lyssna på , men absolut bra.
kolla in >>   http://www.allears.se/ViewBand.aspx?name=Vine+Street

aaw, gud vad gulligt. jag såg det här när dom dejtade , vet inte om ni har sett men det är apgulligt!
http://www.tv4.se/player/idol/player.html?framed=1&pid=175432&itemId=&treeId=30238 <<

sk aegentligen göra läxor, men jag orkar inte , tar en paus så att säga. men jag kan typ italienskan och son, jaa , den får vi finslipa lite extra på , men jag ska fixa det snart.
image28image29
Här sitter då jag och studerar i mitt kök, andra världskriget och Italienska verb är ju kul ... 

hej så länge, and remember, I love you. <33 

Tisdag

Hej hej kära du.

Jag fryser. Knotttskinn/gåshud/goosebumbs/vad ni än nu vill kalla det på hela kroppen. konstigt, jag fryser alldrig i skolan förutom i matsalen typ men hemma fryser jag hela tiden. men tycker ju att skolan borde vara lite mera snål en oss här hemma på den fronten, men kanske för att det är lag på en viss minimum gräns i skolan och inte hemma. hemma är det mamma som är diktator. hon styr och ställer och ingen kan ofta säga emot. 
 

Nån timme senare...


Har precis kommit hem från fiskis. det var skönt att träna lite. har inte gjort det på eeevigheter. men idag så hade vi ett hälso test i skolan har fakriskt fått bättre värden än förra året.

Fick bara G+ på prao-reportaget. Men ska äga på matten imorrn , men jag har inte en ledig stund den här veckan;

M: Italienska, Matte (och egentligen B&F men hade intetid) BTP
T: Italienska, Matte, So, UB, DH
O: Italienska, So, (och egentligen öppet hus på Polhem, men ska ju inte går där så..) GA
T: Fysik, 
F: Engelska, Svenska och Spanska , IDOL 

fatta vad mkt ! och det är säkart nåt som jag har glömt.. men lärarna har fått typ läxmani. inte kul asså. 
image27
Det är kallt hemma hos mig.. 

Howdy <33
 


Måndag

hej hej mina älsk !

today var det första dagen i skolan , kanske jag inte är ensam om att tycka men det var jävligt trist. !! hade som tur var inte sååå jobbiga lektioner, förutom matten, men jag och sanna är ganska duktiga på att prata bort dom nuförtiden. hoppas det inte påverkar resultaten på provet. ;D
jag tycker inte om matteläxorna , men när jag väl sätter mig för att göra dom så tänker jag : Nudu, Frida, du är inte den enda som kan smöra genom att snirkla lite extra med bokstäverna. för att frida är den enda i hela klassensom typ andvänder linjal och grejar bara för att få Janssons kommentarer... men när jag väl sitter där och ska prenta alla små jobbiga siffror så orkar jag bara inte..
nu är inte inte långt kvar till DANNY !
Jag såg klipp på honom i Idol från i fredags, han ser visst bra ut !!!
Idag så är det äääääntligen BTP! ajg undrar vad det kommer att handla om ikväll.
längtar tills på fre , Discotema i Idol ;D 

aja, jaf sitter vid bror mins data, lägger kanske till nåt sen
 bye <33

Later

hej hej .
Jag vart väldigt glad nu. Jennie sa att hon tyckte om min blogg. eller direkt utsaxat från våran konvers :

haha fan va ägig blogg du hade ! , det är sånt som gör mig glad. så varsågod, för att komma lika högt som jennie, let it rain . !

ngo med hyllningar för denna gång .. ;P

haha  , min mamma är så knäpp, jag hade ju i en tidigare blogg skrivit : jag är ganska glad nu ;P ... osv. och mamma råkade se det, hon ba: Vad står P för ? är det din kille? etc etc.
jag b a: nääe ! det är ju en lip gubbe ! DAAH ?
hur ouppdaterad får man vara? jag slår vad om att tillochmed de forntida egyptsierna kan det. dom med sina tecken.


vet ni? tacobröd är helt ologiska. när man ska vika dom så står edt ju på föroakninge att man ska ta och vika in själva nederdelen först sen ena sidan sen andra , det tycker jag är ologiskt, för det bildas ju ingen balans då för nedre delen är ju den regerande enheten så att säga, och sidorna är två fronter som blir en enhet på mitten ,
det blir obalans om man måste välja ´vilken sida som ska vara högst upp av dom två fronterna. därför borde man vika mitten sist. men för att värka lite mera normal så viker jag mitten först.
Jennies kommentar: Alex, du måste sluta tänka.  
vaddå?
okej , kanske inte nånting som alla tänker på, men hallå med närmare eftertanke bör dom vara mera vanlig i folks tankar tycker jag,

talk about never empty head... :)

måste klippa in min nya rebell-vän , sanna, som inte hade smink idag , gratulationer ! lycka till i framtiden . !

howdy 


Söndag

Neeej ! det är söndag!! jag vill inte , vill inte, gå till skolan imorrn !!
Hej föresten ,
Har precis ätit lite frukost , kollat på Fab five  :D jag älskar dom där killarna ,  jag börjar nästan gråta.
Som Peter Jöback när han och hans kille kollar på stylingprogram så blir dom också så rörda så att dom börjar gråta. Det är så fint liksom, människor som tror att dom är dömda till att se fula ut hela sitt liv liksom , så kommer dom här bubblande människorna och bara förvandlar dom. ;D
Idag så ska jag plugga första halvan av dagen , har ju engelska prov imorrn och matteprov på onsdag och so prov och italienska till på tors dag.
Sen ska jag läsa ut Godnatt mister Tom, har bokredovisning på den imorgon.
 Fan också  .
Igår var jag och fikade med Jennie och Sanna på som vi alla kallar olika; J: Blå soffan S: Gorge A: coffehouse. vilket ställe är det ? coffeehouse by gorge, såklart . men kärt barn har många namn , :>>
 Vi kollade på folk och tjockade lite fika ;D så såg jag en kille med en jäääääätte snyggjacka, jag vart alldeles varm i hjärtat när jag såg honom. Varför ska alla killar som jag känner tycka att en sån jacka är en "bög-jacka"? jag älskar verkligen såna .  jackor alltså .
Sen såg vi en ensam brat-kille. jag tog ett kort på honom i smyg (med jennies och sannas uppmuntran) hoppas att han inte ser det och polisanmäler mig. han var lite skojj att kolla på .
image24
Här har vi då vår kära Brat-vän. Dock något abstarkt men... ;D
image25
Jennie och Sanna busar lite.. :)
image26
Här är då allihopa.

Lördag

Hej hej .
Nu är jag uppe . Idag har jag inte så mkt planerat ska nog läsa ut min svenska bok och göra lite so. Annars så vet jag inte .
Igår så kom jag hem direkt efter vi hade ätit frukost i skymningen klockan 4. Jag var hemm aett tag sen så var jag med Sofia, Danne och Christoffer. Vi hade det ganska kul.  Bara det att efter kuddkriget i torsdags s har jag blivit så våldsam. Inte bra.
Efter det så kollade jag på nånting på teve och sen läste jag lite.
Jag pratade även lite i telefon med sanna.
Gud vad tråkit det låter men allvarligt. jag är tråkig, närå , inte sååå tråkig men jag hade inte sovit så mkt dagen innan för att sanna prata i sömnen.
jag ska nog ringa Linda nu, har inte pratat med henne p en vecka. OMG ! en vecka ? ajdå .
Sam åkte äääääntligen ut ur idol igår. yay !
 
Bye bye, lingonpaj.

Bilder från i Tor/Fre

image21image22image23
Flummbilder på mig och Sanna och mitt blåmärke :,(

Äntligen Fredag

Hej hej.
Jag är just hemkommen från Sanna, vu hade det jättekul 9/10 :D
Det här hände:
Jag kommer dit runt fem. Jennie skulle komma runt kvart i 7. Jag och sanna häller upp godis och chips. Vi bäddar iordnign sängen, och sanna säger att hon tillochmed har dammsugit. Jennie kommer och vi äter lite godis och pratar i kanske  en kvart. sen går vi ut och lägger oss vid bilvägen och kollar på stjärnorna. Vi traskar lite längs bilvägen och fryser. Min jacka blir lerig av att ligga på marken. ;/ När vi kommer hem så lyssnar vi på min musik mix, tillängnad kvällen. Den går lite halvt hem. Vi går sedan upp och kollar på Pocahontas och Mulan. Typ i mitten av andra hälften så tycker vi att det är lite tråkigt så vi tar och skriker lite. Joel, PK och Billy kommer upp. Joel och Billy börjar hoppa i sängen och plötsligt så har ett kuddkrig startats. PK är dock inte med. Efter ett tag så går dom och sen kommer bara Joel och Billy tillbaka. Kuddkriget återupptas, och blir något vildare. Nu är det krig. Klockan är runt ett och kriget är slut. Mot slutet var inte kuddarna med så mycket , endast när kvävningsförsök gällde. Ist så räkande vi poäng med att ha ner andra laget från sägen. (3tjejer mot 2 killar) inte särskilt skoningslöst helller. Riv och bett utdelades till killarna och chipsen och lakanen låg utspridda över hela golvet tillsammans med kudd-ludd, Joel var otrooligt stark. jag tryckte ner ena hans arm med hala min tyngd han lyfte bara bort mig ? . 
jadu, vi var svettiga och ömma efter en hård match. som vi vann , troligtvis. 
Jag har massor med blåmärken och blulor nu.. aj aj aj , 

man nu ska jag laga lite mat och sen ska jag till sofia och träffa danne och hans kompis christoffer.
 love ya, <33

OBS ! jag kommer med lite bilder sen.. ;D    


Later

NU ska jag om endast några få minuter till Sanna , gud vad kul vi ska ha !!! ;D
jag är väldigt besvikna på er, ingen har skickat in något svar på tävlingen om vad som händer tio dagar innan jul.
SKÄRPNING !!


bye <33

Torsdag

Hej Hej :P

Sitter här och är ganska glad; If only you på radion nyss:>>, lyssnar på  apologize just nu:), jag fick göra ett nytt hål på mitt skärp idag, det har blivit för stort !;D, och ikväll så ska jag till min darling Sanna, vi ska ha lite halloween mys/fest/gathering/? vi har typ dresscode på att det ska vara svart, vi ska äta ostkrokar och kolla på Disney Klassiker :D:D muy fun .! Tyvärr kunde varken Sof eller Joy komma. Men Jennie kan ;D The Boys in the area inbjöd oss till att komma till deras lada och "hoppa runt" .. vi får se hur det blir med det. ;D
Dom iaf sagt att dom typ ska srämma oss, iih ... !

Pratade just med ers högheten själv, Sanna, hon grattar mig för skärpet , tack tack my love,. <33

Ska måla mina naglar svarta nu ;D ska försöka hålla ers Majestät, sanna, lycklig genom att inte skala bort det.. (A)
Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att jag kan få skjuts av pappa ikväll, hatar att åka buss ensam, alla busschaffuörer är så elaka mot mig, 

aja, ska ta tag i nagelmålandet nu, arrividerci.


 Färdig giggad och klar. Ha en sweet kväll.
Min älsk Danny <33

RSS 2.0