OMFGDL!

tjenna,
snart ska jag cykla -.- iväg till bild och form. Jag målar en liten tavla till en utställning vi har på konserthuset för ungdomsprojetet "framtidstro" så blire konsert och allt,;)  sånna konserter är ofta hemst tråkiga, eftersom det faktiskt är folk i min ålder som framför sångerna och danserna, så det suger faktiskt rätt hårt. Men det hör liksom till, att dat ska vara lite lame och så :P
Idag så har jag och mamma städat upp bland våra skor, som häckar i garaget så jag kan få plats med mitt nya rum ;) sen så har jag ätit en massa saker, pratat i tele med gamla banken och citi bank. :P men nu så ska jag kila , later :)

this week

[X] Fredag: Middag och bio med klass 9a, Hem till Linda
[X] Lördag: Softa, Hem till Jennie
[/ ] Söndag: Softa, Hem till Johanna, ett mysterium still..
[  ] Måndag: Tråkig dag
[  ] Tisdag: Tråkig dag
[  ] Onsdag: LEEEEDIGT! fett med partaay
[  ] Torsdag: LEEEDIGT! fett med softing
[  ] Fredag: LEEEDIGT! oplanerat.

You gotta love this week :D


Loveli day

hej
Jag är trött. Jag ska nog krypa ner i sängen snart. Bläddra lite igen månadens bok, som sveriges sämsta bok typ . Idag så hade jag först jättetrist, sen åkte jag ut till åsbo för att hänga med jennie bohman. Mycket kul ;D jag har kollat lite på film har nu på kvällen och jag vet inte vad jag ska göra imorgon heller.
gonatt så länge

sorry

hejhej :)
torsdag återigen . Vart med världens bästa Jennie Bohman ute på Brynäs. Kinda fun. Efter det så har jag lagat lite mat , ätit den , kollat lite klipp och så .
Nationella matteprovet gick som det gick , jag vill inte säga hur det kändes hur det gick för att då kommer det inte bli så . Liksom don't wanna jinx it. As I use to.
Fick tillbaka engelska nationella. MVG! :D 
Imorgon så äre bio med klassen som gäller. Ska nog bli ganska trevligt. Hoppas jag.

Late

Hejhej
Har precis pluggat klart till Hemkunskapen ;)
Det var extemt utmattande, jag tror inte att det finns något som är tråkigare att plugga till. Jag har kollat på DH också , mycket bra , mycket bra. Jag borde ta och läsa lite bok , men jag vet inte om jag orkar, känns som all fakta jag har proppat in huvet kommer att trilla ut ifall jag tänker på nåt annat. Fast det är iof redovisning på måndag, så vi får se ifall jag inte tvingar mig igenom några så fruktansvärt tråkiga sidor. Fan vad jag ttycker att allt är tråkigt nuförtiden, är jag så svår road ? Haha, allt som inte är roligt är juh tråkigt faktiskt. Det finns inget mittemellan. 

Puss 

dubbel you-örld

Tjanna .

Jag sitter häroch har tråkigt. Jag tycker alla roliga människor kan vara inne på msn nu när jag är inne.
Idag så har jag vart i skolan, helt jävla onödig dag, kunde lika gärna gått hem efter lunch, då satt jag bara av tiden.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. hum hum. Idag fick vi tillbaka våra engelska nationella prov i hörförståelse, fick 36/37 (Y) Nu ska vi vänta tills på torsdag för att få reda på läsförståelsen, som jag faktiskt är bättre på än hör.
Hittils har jag planerat in detta i veckan:

Måndag: Bild och form, spanska glosor, matte läxa.
Tisdag: Walk n' Talk med Linda, Hemkunskap
Onsdag: Kanske lite matte, italienska, städa.
Torsdag: Totally free
Fredag: Bio och middag med klassen

Sedan är det heeelg ! :D den här helgen måste jag hitta på nåt kul :P
Jag sitter och lyssnar på DANNY <3 jag vet inte riktigrt hur jag ska göra med bilderna på honom när jag ska byta rum, det är juh ganska många liksom. Och alla sitter uppe med tejp... ^o)


Zznark.

Hej alla som sitter och har tråkigt och vill döda lite tid. Och hej alla ni andra som kanske inte ahar fullt lika tråkigt men känner pliktkänslor över att läsa dessa futtiga ord.Jag har ingenting för mig alls. Jag läser lite bok till och från och lyssnar på musik :P
Jag har kommit fram till ett beslut om hur jag ska göra, det blir som kanske förtippat alternativ C. Och alla som har sett vårat garage vet juh att det är knappast beboeligt i detta skick, så det kommer juh ta sin lilla tid att komma in , efter som det fattas en vägg och så.

Efter flera uppmärksammade fall så har jag märkt att de flesta utav min umgänges krets har börjat att kalla mig vid mitt fullständiga namn. Mitt tidigare väl utnyttjade smeknamn Alex har nu helt ersatts av Alexandra Åhré. Och gärna med en form av presentation före/efter som t.ex. hon kallas för, eller är hennes namn. Jag förstår inte varför. Jag har typ jordens mest cp namn, så hur ids folk att tjata med det? Eller är det en plötslig chock-brist på fantasi som folk inte har huvud nog att komma på något fyndigare. För jag menar , mitt efternamn, det ser juh inte klokt ut och det krävs en hel del för att folk att fatta hur det uttalas.  

^o)

You know you're ägd x)

Hejhej

Lördag idag. Just nu så är jag väldigt glad, trots att j´har väldigt tråkigt. Jag är glad pga flera punkter, men den främsta är jag just fått reda på att min föräldrar tycker att det är synd att jag aldrig tar hem kompisar utan att jag alltid sticker iväg nånstans och inte är hemma. Dom tyckte att problemet var att jag inte kunde vara på mitt rum för att det är alldeles för pluttigt och att jag ibnte kan hänga nånstans. Eftersom alla häng-ytor är så pass centrala så vi knappt får skratta för att inte störa någon. Så deras lösning till problemet:

A)
Dom delar upp vårat allrum nere i källaren med en vägg. Som blir mitt rum då (blir dock mindre än mitt nuvarande rum)

B)
Jag får en friggebod ute i trägården att "hänga" i och får min lillebrors gamla rum(mindre än mitt nu) att sova i.

C)
Jag får garaget. Med egen ingång och allt. Då blir det större än mitt rum också. Fast det ser ut like hell så man måste rusta det och sånt shit.

Vad händer med mitt gamla rum? Min lillebror får det.

Vad tycker ni att jag ska ta, eller att jag ska behålla mitt gamla rum? Själv så tippar det åt C iaf. :P


Till minne av vår älskade Sixten


image292
Vila i frid
Sixten
14 februari 2008 - 17 april 2008
Förevigt i våra hjärtan, även fast du valde att lämna oss.
Vi förlorade Sixten idag efter att han valt att hoppa ner i det mörka vattnets djup. Efter flera timmars sökande kunde han i alla fall inte återfinnas. Nu går han hand i hand med våra minnen av honom i himmelriket som är fullt utav sms och laddare.
Dikt från mitt innersta, så som vi alla för alltid kommer känna.

Farväl är ej för alltid
adjö är inte slut
I mina tankar finns du,
där finns du alltid kvar

Från Disneyfilmen "
Micke och molle"

Ingen begravning kommer att äga rum, minnescermoni för de närmaste.





stilpoängsförsöksmisslyckande-avdrag

Konversation på egelskan, endast Jag, tre andra elever och läraren kvar.

Lärare: Jaa, den svenska flaggan har juh inget namn och jag tror inte att den har nån speciell historia om hur den uppkom heller..
Jag: Näee, fast jag vet inte, jag tror att den hade nån slags historia. Men något namn tror jag inte att den har..
Lärare: Jaså? Men jag vet att den inte har något namn, det har jag kollat upp..
Markus(elev längst bak i klassrummet)med upprymd röst : Pratar ni om den svenska flaggan?
Alla tittar på markus och hoppas på att få veta svaret på "gåtan"
Lärare: Vet du vad den har för historia?
Markus: Näeej.
haha:)

Jag har så tråkigt !

Blä blä.

Jg ahar så tråkigt, det var var länge sen jag hade så här lite att göra sist. Jagahr inga läxor. Eller jo. Matte. But let's face it, den tänker jag inte göra idag. Sen har vi juh Italienska och engelska till på torsdag. Spanska på fredag. Men palla göra det idag. Jag tror det var flera år sedan jag kunde ta det så här lungt på en tisdag. Jag har suttit här hela dagen. Ritat, lyssnat på musik och ätit massa onyttigheter. MEn idag är det DESPERATE HOUSWIVES ! :D:D:Dsom jag har längtat efter det ! :>>
Tills dess har jag bara tråkigt x 1000, jag har nått tråkighets klimax.

suck.

mondie

Hejhej.
sitter här jag. studerar mitt tangentbord. Fan vad äckligt det är egentligen, jag sittar här och käkar varje dag typ. Allt möjligt ligger här mellan tangenterna; vaniljsocker, yohgurt, läsk och smulor av alla slag blandat med fingerbakterier och damm . jag vill nästan inte ta i det när jag tänker efter , och jag märker nu att i min avsky så vill jag inte göra storabokstäver, men nu ska jag byta om och åka på lite bild och form .
 bye bye <33

I can't help but hate myself

Igår så dog yngve när jag och Jennie var hos Pedram. Minneskortet var fullt och batteriet tog slut. Idag så hade jag laddat honom och tömt minnet. Så GLÖMMER jag honom hemma ! förargligt - mena


yeah, I'm just a teenage dirtbag, baby

Helloow raringar :)
Jag har tråkigt. I have boring. Tengo aburrido. Jag har precis pratat lite i tele med sanna/jennie och druckit kaffe :) det känns som om det är lördag, bara för att vi hade öppet hus igår så vi var på skolan -.- men vi får iaf kompledigt en hel dag fast vi bara gick typ en halv ;) men imorgon äre skola igen. Måndag, dödens dag. Jag fattar inte hur det kan vara så himla jobbigt och tråkigt att vara i skolan. Vi måste fan ha nånslags ande som svävar omkring och lämnar en deprimerande känsla efter sig eller nåt. Och nu när jag tänker efter så har jag märkt en underlig sak på några bilder som jag har tagit i skolan. Titta själv:


Den syns liksom inte riktigt, den är liksom lite genomskinlig eller nåt ... höm höm...

Jag kliar i mitt öra (8)

hejhej :)
fredag, fast ändå inte samma lycka som på en fredag,. för att det är skola imorrn oxå! Öppet hus med föräldrar och vad vad nu skiten heter. Men det är som tur är en kort dag :P
Today was soft :) lite jobbig vid vissa tillfällen men det är lätt att glömma :P

Jag har kommit på en sak; jag hamnar alltid i disskusioner med killar som låter ungfär såhär:
Alex säger:
va, vad menar du ? :S
------- säger:
äh, inget :P
Alex säger:
nähe ? kan du inte bara säga?
------- säger:
näe, det var inget
Alex:
joo ?
------ säger:
nääe
Alex säger:
JOO! Säg säg säg säg säg !!
------- säger:
jag kommer inte säga till dig :)
Alex säger:
joo! SNÄLLA SÄG ?! :'(

jag tycker jag förtjänar att hamna under någon av följande kategorier; jävligt cp, jävligt nyfiken, jävligt jobbig eller jävligt kul att jävlas med. x)
Good right ?

Om du var musik vore jag en sång

Näjmen titta! Hon har bloggat :D
Jag har liksom inte tänk på att blogga tycker jag, men jag hoppas att ni har överseende för mitt dåliga beteende. (A)
Det känns som mitt liv både går framåt och bakåt.
Framåt känns det som om jag faktiskt gör det jag ska göra och tar nya intiativ och försöker mitt bästa mem samtidigt som jag gör dom här framstegen så går det bakåt. Allt tar liksom musten ur mig, jag är fruktansvärt grinig mot personer som jag inte orkar med, jag har inget tålamot och jag blir bara tröttare och tröttare. Jag äter inte riktig mat utan bara n massa skräp. Min frukost är ett mycket bra ex; förr: gröt, nu: kaffe. Jag ger upp mycket lättare också, jag orkar inte ta tag i mina åsikter helt. Sen äre en person som verkligen förstör saker för mig, ena dagen är den helt normalt snäll andra helt likgiltig och näst intill elak. Jag förstår inte hur man kan tycka så illa om en person som man en gång brydde sig om så mycket. Och att den personen bara kan förändras, vilken falskhet en människa kan ha inom sig på lur. Man brukar juh säga att när man träffar någon ny så ska man vara sig själv. Jag tyckte det var självklart och att det inte fanns något annat alternativ. Men nu har jag lärt mig att det gör det. Ååh ! vad arg jag blir, men jag har liksom ingen ork för att ge utlopp för det. Så jag bara skiter i det, lämnar det bakom mig och tar nya tag om de personerna som jag faktiskt vet är dom själva. Och jag skiter ifall folk tycker att jag är knäpp, knäpp för att jag tycker som jag tycker eller för att jag inte tar tag i det jag tycker, men jag pallar inte. Jag pallar ingenting. Skolan bara förstör allt, gör allt värre. T.o.m den flitigaste jag känner orkar inte och sackar efter lite grann!

men nu ska jag fixa lite italienska glosor -.-

headache

hejhej

i dett inlägg kan jag varna för att jag inte kommer orka börja namn och meningar med stor bokstav. jag pallar inte helt enkelt , så det är inte så att jag har låf iq utan är bara trööött. så om du känner redan nu att du inte pallar nån kissie wannabe så hoppa över att läsa det meddelande. :)

idag så har jag inget planerat, så slå en pling om du har tråkigt och lust att hitta på nåt ;) jag har precis ätit lite frukost; TVÅ mackor med skinka och gurka och kaffe :) mm, que rica! så här stor frukost är det inte varje dag som man äter :P   
Igår var jag över till johanna en sväng för att hälsa på hennes nya lilla vovvsing Kasper "charles" , det är världens sötaste lille king charles spaniel :D

 

bye så läng <33

Lördag

Hejhej ;)
Idag har jag ingenting för mig. Ska bara såsa :D Så nu lyssnar jag på lite musik och så har jag gort öhm, jättefina amerikanska pankakor. Det är inte varje dag man har tid med det :P Usch vad jobbigt det ska vara med värme. Alla kryp har kommit tillbaka. För endast några minuter sen så sår jag en bamse humla ! ubba , ubba ! Jga ville inte ha humlor här ! Det här är sverige, vad är det för mening med att det ska vara kallt om det ändå finns insekter? men tycker juh att vi borde få lite mer credd för att vi står ut med denna kyla som faktiskt är. Jag menar visst , jag äälskar snö men jag tycker inte att det är tillräckligt för att kompensera det som vi får offra; komfortabla resor utomhus. och med det så menar jag att man fryser ärslet av sig när man ska nånstans. Och sen har inte årets mode varit särskilt värmade heller: strumpbyxor. Strumpbyxor är gjorde av nylon och nylon = plast. Och Plast har ingen värmande effekt direkt. Den kyler snarare. Men visst hjälper det lite med att ha strumpbyxor, det blir ett litet luftlager som faktiskt värmer. :P Men nu så ska jag nog läsa lite. bye bye <33

image288
Absolut inte världens vakraste men sjuhelsickes så goda. Det var helt omöjligt att få till någon någorlunda form på dom. Och så hade vi ingen lönn-sirap så jag fick ta vanlig :P

nångång

är det natt ? inte riktigt. mitt dygn ser ut ungefär så här på helger:
3.00-7.00 natt
7.00-11.30 morgon
11.30 - 15.00 förmiddag
15.00-20.00 eftermiddag
20.00-00.00 kväll
00.00-3.00 sen kväll

Jag tycker man ska införa det internationellt. :D jag gillar det ^^
ockej nu är det sen kväll, till skillnad från kväll när jag började skriva .
jag är ganska trött faktiskt , men jag har inte alls nån lust att gå och lägga mig. så jag sitter här ett tag :)

Och plötsligt så är det fredag

Nu har jag inte bloggat på ett tag märker jag.. sorry sorry:) Nu sitter jag iaf, och jag mår så ljuvligt, jag har färg överallt :D på händerna och på kläderna :D för jag har målat, jag har målat en tavla :)
och inte vilken tavla som helst, utan en kaffe tavla, som jag faktiskt är nöjd med. Så snälla, om du inte tycker om den, säg inget, låt mig få tycka om den bara :)                     

Tavlan, :)

image287
Här är då min überhotta outfit; pappas gamla collage tröja och ett par alldeles förkorta jazz-byxor <3 xD

men nu ska jag plocka ihop lite -.-

Tisdag

Tjabba tjena. :)
Ibland kan man inte göra annt än att hata internet. Det krånglar alltid. Om det inte är något fel på anslutningen så är det någon site som byggs om till crap. T.ex. bdb. SUUGER!
Aldrig funkar det som det ska, under dom senaste dygnen har jag inte kunnat blogga för att blogg.se håller på att dampa. Höm.. dom som jobbar med internet kan inte vara snabba ?

Just nu så håller jag på att tröka ihjäl. Jag vet inte vad jag ska göra. Jga har typ kollat på teve/pratat i telfon hela dagen. Sen har jag virkat lite nu på kvällskvisten :P jag virkar som aldrig förr. Men ska inte ta upp det ämnet något mer, för så som jag håller på så är det ingenting att skryta om. x) Jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag har verkligen brist på saker att göra.

Jag har tänkt på en sak. Eftersom att evulotionen gör så att saker förändras och anpassas, att tillexempel djur som är i vattnet mycket efter några hundra tusen blir stömlinjeformade och utvecklar fenor och hjälar typ. Tänk då hur människan komemr se up om ett tag; Fatta våra öron asså, eftersom alla människor man ser går omkring med öronsnäckor så kommer fan våra öran att ta och formas efter dom. Man burkar juh inte ens märka att folk har dom i, när det var nytt så kunde juh man tänka: "jaha, han går och lyssnar på musik..:" nu reagerar man inte ens, för  alla har det. tom gamla tanter x) men tänk vad läskigt. Värsta stora hålet. Iof skulle min lillebror behöva lite större hål, han kan inte få in snäckor i sina små pytte-öron  xD Vad mer kommer hända?   våra fingerspetsar kommar vara helt platta efter allt vårt knappande på tangentbordet . hubba.

Men nu ska jag väl runda av lite smått då.. later <33

RSS 2.0