HAHA !

Jag hittade en bild !

image19

Redan Onsdag?

Hallå hallå , ;D

Idag var det en mitten dag. Ja, då när jag bara pluggar, städar och chattar. Jag har även redit ut några tovor inom min vänskapskrets så att säga. Jag hoppas att problemen jag har lagt bakom mig stannar där.
My lady Sanna  kom på igår att jag är en/ett supergirl, jag tror att det ska vara en.
Jag har ritat en grej till min kompis som jag är totaly disapionted with, inte bra asså. Men han ba: Nu får du ta och ge dig var som oss dödliga och acceptera att det där är super. eller nåt sånt. (fast det är verkligen dåligt, men du vet ju hur kompisar är.. ;D)
och lika typ när jag sa att jag skulle träffa en kompis och jag inte visste vad jag skulle ha på mig, och då sa jag till mig själv att jag inte skulle bry mig, att det var inget speciellt . men då sa jag sen att ifall det inte var nåt speciellt så skulle jag iaf bry mig ifall det bara var vanliga jag , jag hoppas att du fattar, för jag fattar knappt själv. men då sa iaf sanna: men nu får du ta och ge dig, var som oss dödliga och klä dig lite fult nån gång. I mean, är inte hon helt super på att ta ner en på jorden? (dock med bruk av lite lögner, för jag klär mig verkligen jämt med fula grejer.) tack sanna, vad skulle jag göra uten dig? - jaa,  tydligen ha en liten freak period och ha det väldigt tråkit om kvällarna utan någon att blockera telefon linjen. 
Som nu mamma och pappa inte tycker att jag borde göra så ofta. så dom har gett mig en salva skäll för det. men ack, efter som detta är ,like, the smallest problem in my life today slog jag bort det med endast en graciös liten kunga-vinkning. ;D
men whatever,
har du läst inlägget på Legendernas blogg om Alex Schulmans blogg? Inte, gör det snabbt så ni kan hänga med .. så, men där står det ju ett citat från Alexs blogg att när han har tråkit och ska lugna sig själv så letar han efter bilder på Magnus Betnér där han ler, och jämför det med soduko. haha :D jag har faktiskt sett, ja, inte ett foto, men en video där han tillcohmed SKRATTAR. jag vet ! Magnus skrattar inte, men det är faktiskt lilla kära Björn Gustafsson  som får herr complaining att brista .. ! ;D
Gå bara in på YouTube och säk efter Björn Gustafssons Debut I Parlamentet så kommer ni få er ett gott skratt samt en liten ,liten, feberchock när ni ser Betnér skratta. 
Jag har bestämt mig för att göra en Danny-tavla att byta ut mot min Idol-tavla, jag river ut tidningsklipp om min älskade lilla Danny. Så om ni ser nåt i nån tidning, riv ut det och ge det till mig. Jag uppskattar det verkligen och vem vet ? ni kanske får något exklusivare i julklapp av någon , nämligen min mamma, nä skämt. av mig. 
Idag får ni ingen Dagens Look, jag har bara tråkiga mittendags kläder..
åååh. inte långt kvar till jul ;D och tio dagar innan jul (gud nåde er om ni har glömt) vad händer då ? alla personer som svarar rätt får en kram, av min mamma, nä , av mig. ;D

efter som jag redan har dragit över ska jag sluta nu... ;D
för att citara Sanna:
<34U. <<rart va ?;D


Goooood morning

Mornin' Lads !

Hoppas ni har sovit gott för det har jag. :D  förutom när jag vvaknade , vääldigt tidigt. då passade jag på att ringa och väcka Sanna för en gångs skull, normalt sett brukar ju Sanna väcka mig.
Igår vra jag som sagt med Sanna. Vi sjöng så fint till OneRepublics sångare, Ryan, fina stämmor. Senare på kvällen/eftermiddagen hängde vi lite med Danne och Challe ..
Idag gäller det att råplugga, jag kommer inte ha bå mkt tid för annat. Historia, Svenska, Matte, Engelska, och säkert nåt mer som jag inte kommer ihåg...
Jag har just att slänga in en lista på Roliga saker. Så jag tar och gör det. ;P

1. Filip och Fredriks alltid lika asroliga program
2. Färskingen inom tv komik, Björn Gustafsson
3.
Den söta skånegubben, Johan Glans
4. Joey
ur Vänners  alltid lika korkade repliker
5. Tjuvlyssnat.se skänker många skratt åt vardagen

image17
Time to count.


Ciao (L)

Dagens Look.

image15image16
Blus: H&M
Kjol: Second Hand
Strumpbyxor: Lindex
Skärp: Second Hand
Armband: (Halsband) Second Hand
Örhängen: Guld fynd
Nu sitter jag (äntligen) här med Sanna, vi lyssnar på apologize, ju mer jag lyssnar ju mer älskar jag den, faan att det inte går att höja mer. !
Yeah !!!

Lira på (:

Tisdag morning

Hej hej ,
Det känns som om det var evigheter sen jag bloggade sist. Men det är väl bara jag ? haha,
idag så kommer Sanna hit, vi ska ha det mkt skojj. ! Jag vet inte vad vi ska göra men kul blir det.
Såg ni BTP ? (för okompetenta människor betyder det Boston Tea Party, så ni vet famöver) haha , asså dom är geniala. rent ut sagt, geniala. så duktiga så, makalöst. ;D;D dom får mina utmärkelser totalt.
Jag upptäckte en sak nu, igår, att vi (jag ovh mina kompisar) är i TEVEÅLDERN  , vilket innebär att all teve (ungefär, inte ikl. 1an och 2an) är anpassad efter oss, våra intressen och så. så dom yngre fattar inte och dom äldre fattar inte. Fan vad härligt va ? för nu kan man ju bara sätta på teven och det är nästan alltid nåt bra, eller iaf tittbart. ;D;D
Jó, btw, ny länk tillagd, det går till Legendernas blogg, dom är också ganska roliga. (Johannas bror & co) haha , jaja, jag ska väl antagligen sluta nu.
Ring om ni vill nåt <<33
image13image14
Filip och Fredrik är dom nya "Filmisarna"  så att säga ;D

Bilder fån idag med Johanna

image8image11image12
Dessvärre är vissa bilder tagna med blixt, jag ser inte trevlig ut då... ;D

Måndag

Hej hej.
Nu sitter jag här hemma hos Johanna, vi har kollat lite klipp på min nya favvo komiker, Björn Gustafsson, innen det så hade vi kollat på gamla familje filmer från johannas barbdom. ^^ mkt kul, mkt kul ;D.
Igår var jag med Sofia, vi hade det jättemysigt när vi kollade på Sunes sommer, aah , gamla minnen... ;)
Skulle ha vart med Challe idag, men så vart det inte...
dagens Look  får ni ikväll och kanske även lte bilder från idag med Johanna, omjag lyckas ta några förstårs. <:
Men nu så ska jag inte tråka ut johanna någe mera,.
see ya , <33
image7

God kväll

Hej hej , igen.
Nu är jag här hemma hos Sofia ;D, som btw nyss har skaffat sig en blogg. (kolla länkarna) ^^ Vi skulle ju till Danne men inte, ha var för trött. Ack ack ack.. ;P
Men vi är stora tjejer som kan underhålla sig själva , eller kanske inte ;)
Men det var allt för denna gång , vi hörs imorgon eller mera troligt ikväll. =))

Lev :D

<3


Dagens Look.

image6
Klänning: H&M
Strumpbyxor: Lindex
Kofta: H&M
Stövletter: Wedins

Hej hej.
Jag måste vara vääääldigt annorlunda har jag märkt. (asså jag visste att jag var det innan men nu på ett nytt sätt) För alla bloggar på kvällarna, det gör inte jag. Jag bloggar på dan. Innan jag börjar vara med kompisar och så. det är lite knäppt, för att jag bloggar ju när jag har tid liksom och det har jag ju inte på kvällarna, varför har alla andra det ? hmmm... ;P
Just nu har jag ju väldigt tråkit för att jag väntar på att Sofia ska komma hem från valbo. OCh jag känner att jag borde fylla upp min blogg lite mer. för jag har det så tomt annars. jag vet, jag vet, det verkar bara som om jag inte har nåt liv utan bara sitter och bloggar, kanske är det delvis sant ;) haha , men det känns ännu värre att ha en så hmlia tom blogg...<;
Juste, den här veckan är det ju halloween , jag vet inte vilken dag. men den här veckan iaf. inte för att jag bryr mig precis men tyckte bara att jag skulle ta upp det. ;D hah.
Nu tycker jag att Sof sk akomma hem.. !

God morgon

Hej hej mina vänner, idag är jag igång i ottan, tack vare att en Sanna och en tidsomställning. ^^ Nu ska jag lägga in ett par bilder till er mitt herrskap, efterlängtade som dom är. Idag ska jag nog vara med Sof som sagt, borde messa henne nu... ;) men just nu är jag upptagen i telefon (vad annars?) så jag gör det sen. Om ni inte redan har gissat det så är det Sanna jag pratar med, hon har berättat lite juicy stuff för moi, om en jerker.
Jag och sof, ska iväg och hänga med Danne och hans homies. ;P
jag är hungrig, borde hinka i mig lite frukost,,, :>
image4


Kväll

Nu är jag hemma från den helt okejiga festen, så att säga. Det var inte så farligt. Faktiskt ganska trevligt. Jag och Sofia ska ju få hjälp av Linda att komma inpå Danny när han spelar på O'learys. Vi planerade lite, och det ska väl inte vara några problems, i hope.
Jag ska lägga in lite bilder ifrån ikväll imorgon, jag årkar inte nu.
Ist ska jag spåna p vad jag ska ha på mig imorrn.
kanske blå klänning och guldiga tights. ? hmm. jag får tänka pådet lite mera senare.
Imorgon ska jag vara med sofia. tror jag iaf. aja.det blir bra hursomhelst.

 jag har blivit helt besatt av låten apologize - timbaland ft. one republic , den är så jävligt bra och så är det en liksom rad i låten som jag sjunger på hela tiden; I loved you with a fire red, now it's turning blue. , ack , så fint.

http://www.youtube.com/watch?v=KHfyDxy8i5o    <<lyssna


Kvällens Look.

image2image3
Tröja: H&M
Väst: Gina Tricot

Skärp: Second hand

Jeans: Vero Moda

Stumpbyxor: Lindex

Benvvärmare: JC

Skor: Cicago

Örhängen: Glitter

Klocka: Malaysia

Hej igen.
Sanna kommer inte till mig idag... :'( buhuu. hon missa bussen, fy på dig, Sanna. So, how do you like my outfit? Själv tycker jag att den är helt okej, bara det med skorna. dom är skyhöga, asså jag kommer inte precis att dansa särskilt mkt, men dom är så snygga!! Jag vill ha dom på mig, men dom är mammas så dom är lite stora, men jag har ett per extra stumpor på så dom passar, men det är lite knepigt att se naturlig ut när man går i dom, vi har inte tillräckligt med speglar... ursäkta den kassa bildkvaliteten, men jag orkar inte bry mig. ;D
Tjo


Tjolahej.

Vad trevligt att du ville titta förbi. :) Jag önskar dig en trevlig visit på min fagra blogg. ^^ 
First issue:
Idag ska min älsk Sanna komma. Vi ska ha det riktigt skojj,. sedan ikväll ska jag iväg till en 30-års fest. Vi får hålla vänster tumme på att det inte blir som alla såna fester, zznark . Aja, min storasyster, Linda, kommer ju, då kan det väl inte bli för tråkigt. ;)
Jag kommer nu att ta upp en tydligen obligatorisk sak, att vi har HÖSTLOV ! wiie. men det blir mkt plugg iaf. men men .
Igår var ju skojj med Idol, dock inte kul när min favorit, Evelina, åkte ut.
Itors var jag sjuk. :( Men jag spenderade dagen med ett Disney Klassiker Maraton :D Min lista 1. Lejonkungen 2. Aladdin 3. Sjönheten och odjuret 4. Djungelboken 5. Törnrosa 6. Aristocats.
Howdy. 
 image2


Lördag

Hej hej  Kör bara ett enkelt test..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0