Hejhej

Jag sitter här hemma och chillar med lite gamla Boston Tea Party klipp och pustar ut efter dagens hjältedåd. För att följande historia ska ha en poäng så måste jag berätta att våran skola har hittat på en liten rolig aktivitet; Solängsklassikern' som det så fint kallas. Det går ut på att man har som en liten "friluftsdag" årligen, där finns 3 aktivitater att välja på och en tillägsaktivitet under vintern; cykla 4 mil, simma 60st 50-meterslängder, åka längskidor typ aslångt och sprina 12 km. Sen finns det förstås korta sträckor som många som inte vill få ett fint "jag har tagit klassikarn'-diplom"  tar ist. Jag har lyckligtvis klarat de längre sträckorna i samtliga grenar och kommer nu i nian att få ett tjusigt diplom. Men så idag så hade vi friluftsdag och jag och mina vänner hade såklart valt promenad som aktivitet, normalt sett så tar vi en svängom till hemlingby eller kör hälsans stig. Idag gick vi typ ut till valbo. -.- 1,2 mil. Precis som klassikern. Jag hatade att göra klassikern och jag fattar inte att jag gjorde det igen , eller vart lurad till att göra det igen. Jag känner mig så patetisk. För idag så hade jag jeans och en stor jävla fet handväska med fika i som smakade så jävla ruttet att jag inte ville ha. Inte som när jag gjorde klassikern; vattenpaus på mitten, med KALLT vatten, träningsbyxor, iPod och lite mulet. 
Jag känner mig .. Förnedrad. 

 

No way-klubben instämmer

Tjabba hopp !
Måndag. Helgen har vart muy bra. Fredags så var jag hem till linda, slagga där med lite myspys innan ;) På lördagen så bar det av till stockholm för att shoppa. Jag hittade avslutningskläder, som tur var. Oturligt nog var det så jävla mkt folk och jävligt varmt, skinnpajjen var unwanted. Alla stockholmare tyckte det var kallt. Jag kände mig lite outsider-norrlänning där. Ja, sen vart det lite annat crap också. :P

Sen när man kom hem så var det bara att rejsa hem på cykeln för att inte missa när det var rysslands tur i ESC, för det vore juh en dödssynd att missa Dima Bilan live på täve ! Alla i familjen mobbade mig för att jag vart så rörd och fällde en tår när han sjöng. -.- fattar inte varför jag ALLtid ska råka ut för kommentarerna: Kolla alex GRÅÅÅTER!! :O:D men ursäkt mig då, ifall jag är bff med tårarna. Som alla förväntar sig att jag är värsta macho och inte ska gråta. Känner ingen mig ? ;O
Men annars var allt som det skulle när det är schlager EM, sallad med rostat bröd i soffan. Ett måste i casa de Åhré. Fast det är mest jag som är sträng med att upprätthålla den traditionen. Men det är juh för att jag är ESC-nörden också. 
Sen när dom sa att han (Dima) skulle ut och turnéa och komma till svearike så hoppade nog hela gatan till utav mitt skrik.  Jag ska fan lära mig rysska tills när han kommer. Så jag kan säga att jag har älskat alla hans låtar och särskilt "Lady Flame" men att det är synd att han klippt bort hockey-frillan. Men nu är han ännu mer lik två st hotties som gör så att jag tycker att han faktiskt är söt.
                   

Ifall Enrique Iglesias och Matt le Blanc får barn, då blir det fan Dima Bilan

Sen var man juh ut till valbo och såg E.M.D. på söndagen. Det var jättekul och jag fick chansen att ge the best birthday gift ever! Sen sa Erik Segerstedt att jag var snygg! :D det ar liksom såhär, jag stog och snacka med danny, när han signerade skivan, sen gick jag till erik och han bah: hej snygging utan att kolla upp utan bara skrev. Sen när han skulle räcka över skiva så kollade han liksom på mig och han bah: Gud, vad snygg du är! , min hjärna var unfortunaly ¨helt bort domnad så jag sa bara tack och skrattade. Jag sa inte att han var snygg tillbaka. Jag dissade honom lite granna. När snygg-erik sa att jag var snygg. 

Men oj, vad långt detta blev. 
Later <33 

hej

tjena.
Dag : fredag Tid: 18:47

Nu har jag lyssnat igen alla bidragen till ESC, och såklart ligger ställingen såhär av 10möjliga:
10 p: -
9 p: Ryssland och Rumänien
8 p: Montenegro, Armenien,  Island, Sverige, Ukrina, Danmark och Serbien
7 p: Slovenien, Grekland och Tyskland
6 p: Israel, Norge, Polen, Irland, Andorra, Holland, Turkiet, Vitryssland, Ungern, Storbrittanien och Frankrike
5 p: Albanien, Schweiz, Tjeckien, Bulgarien och Malta  
4 p: San Marino, Bosnien-Herzigovina, Litauen, Lettland, Georgien, Cypern, Portugal och Spanien
3 p: Moldavien, Belgien, Azerbadjan, Finland, Kroatien och Makedonien
2 p: Estland
1 p: -

geek-alarm :)

btw

här är min bikini:

sen har jag köpt lite tillägsdelar att matcha med :P

later<3

historien om johanna "vilden" andersson

(berättare med basröst:)
En mörk decebernatt är det storm, alla är inne och sover, förutom en kvinna. Maria, sitter ute i valbo och vaggar sitt nyfödda flickebarn. Maria styker flickan som andas tungt när hon är i drömmarnas värld över kinden. Endast en liten lågenergilampa är tänd. Det är så rofyllt och pluttegulligt. Det enda som hörs är vinden som viner utanför och Marias egenkomponerade vaggvisa: Hej hallå, Lilla skitunge. Hej hallååååå, sov för faan, och skärp diiiiiiiiig ! Efter endst några minuter kommer Peter in, Marias make. Eftersom maria vill avsluta sin sång med flickans namn så uppstår en diskussion om frågan. Peter röstar för Beata, Selma eller Margot-Louise. Då kommer lilla markus in efter att ha vaknat av Marias ljuva stämma. Han ser för första gången sin nya lillasyster och skriker till: "Hon är Guds nådegåva!" som den enda starkt kristna i familjen. Så då fick hon heta det, Johanna som betyder just Guds nådegåva.
Åren gick och suddenly så var det dags för Johanna att börja skolan. Men Johanna som alltid klassats som den lungna lilla änglalika varelsen, vantrivdes i skolan och den var inte osällan man hörde henne säga: "Asså det här är typ boring, daah?" och hon vart en riktig busunge. Hon koncentrerade sig aldrig på skolarbetet och lärarna vart ständigt trakasserade av den 7 åriga lilla Johanna. Alla de andra barnen lärde sig alfabetet, gånger tabbelen och om cellandning. Dom lärde sig om ordklasser och om vart man kan hitta sydafrika . Men johanna kunde inte ens stava sitt egna namn. Hon vart mer och mer okontrollerbar och lärarna hade för länge sedan gett upp hoppet på henne. Och johannas föräldrar brydde sig inte heller, de var fullt upptagna med att kolla på dataskärmar och äta pannkakor på torsdagar på deras arbeten på - Lantmäteriverket.
 Ibland lyckades markus komma med någon slags infliknig i johannas uppfostran: "Ack, se på min arma syster. Ifall inte världen voro som den äro, ifall gud hade haft litet barmhertiget och givit Johanna endast ett uns av visdom och tålamod, nu skall jag spela lite super mario"
 
Idag sitter Johanna på Kalmars mentalsjukhus och efter många interviuer så har man inte fått fram så mycket om henne. Men precis innan johanna låstes in i hennes cell igen så sa hon till mig :
"Jag ångrar allt."
 
The end.
image302
På bilden är johanna precis på väg till att svälja en fluga, något som johanna gjorde för att trotsa sina föräldrar. 

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hej efter ett långt uppehåll. Jag har faktiskt en ursäkt i mitt försvar; jag har haft lite problem med datan - jag orkar inte gå ner och sätta på den, ehöm (a)
Nu sitter jag iaf här hemma hos mormor och morfar, i brist på saker att göra. Jag har som vanligt blivit omänskligt övergödd. Men enligt min mormor så har jag ätit för lite, Men det var iaf en god frukost/lunch/middag. Det är lite roligt att säga så precis när man har ätit klart bah "ååh, gash, min mage, jag är såå mätt, men det var en högstaklassig frukost" då säger morfar "men hörre duu-uu! är du inte klok mäniska!" och ruskar på huvet. Och sen tittar mormor bistert på mamma och man ser verkligen hur blicken säger: att-du-inte-ser-till-att-dina-barn-får-i-sig-mat-det-är-för-att-du-är-för-självuptagen och mamma skäms. Hihi, det är lite kul att se mamma få "skäll" from time to time.
Jag har under den senaste veckan vart lite bussy, i fredags så började jag måla taket i mitt framtida rum. Det är ett motiv av en sol med midnattsblå bakgrund . det tyog ca 8.5 timmar att åstadkomma denna sol. Och nu har jag en killer träningsvärk i armarna, jag kan inte ens böja bak armarna för att klia mig på ryggen x)
Sen har jag köpt den första episoden i årets bikini - en blomig, men jag ska köpa några delar till..
men nu så blir det självklart lite fika på maten :p later <33

FREDAG!

yihee ! Friday,
morgonen startar med gympa, rugby, som är det roligaste som man kan göra på gympan. Så jävla roligt. Asså det är inte precis så att jag bah längtar till att få köra rugby, men asså det är roligare än typ vollyboll eller fotboll. Plus att jag gjorde 4 av 8 touchdowns :D vågen för mig! :) sen SO, där vi fick reda på lite interessting facts about sesamfrön :)
och sen diverse bra lektioner efter det. Oj höll på att stava fel på lektioner där.. ;) Jennie är glad också, det är bra, för mitt hjärta gråter när jag ser henne ledsen. 
Har målat naglarna precis, lite piffigt sådär och snart kommer det lite gäster till mig och min kära familj från stockholm, the capital of scandinavia ;P Så jag ska byta till kjol faktiskt , för jag har sölat ner dessa braller, (A) och sen hacka lite grönsaker :)
Det blir nog en bra dag :P  

är du balt, baltazar ?

hejhej
Jag vet inte hur jag är , om jag är glad eller ledsen full eller tom. Jag har så mycket problem men så lite ändå, inget att göra men händerna fulla.
Skolan, asså jag pallar inte den nåt mer, jag ¨måste fixa So:n och matten. sen är det coolt, men jag orkar inte..
Sen det här med fest och alkohol och sånt, jag pallar inte. Asså det är mer oro än kul, mamma och pappa har varit oss på spåren och sofias med. När vi har snott från dom. Sen så när vi väl har druckit så har det slutat med att jag oroar mig över alla eftersom jag är nyktrast. Sen att mina byxor är typ helt mögliga för att jag skulle känna på flatens sjövatten igår är juh också jättekul. Sen igår - jag tror jag aldrig vart så orolig i hela mitt liv. Men det är en annan historia.
Jag orkar inte ljuga heller, för att jag ska kunna dricka så måste jag ljuga för mamma och pappa, det vill jag inte , jag hatar att ljuga, det är det värsta som finns. Särskilt eftersom mamma och pappa verkligen litar på att jag inte ljuger och att dom faktiskt vill hjälpa mig och inte blir arga på mig, så måste jag sitta där och ljuga rakt upp i anstiket på dom. Jag hatar det. Dom säger liksom att jag får göra en massa saker som jag ljuger om att jag inte gör, bara dom vet om var jag är.
Sen är det juh en annan grej som kom jävligt olämpligt. Igen. Nåt som alltid har varit ett problem. En kille. Det var ett tag sen, men varje gång jag ser en bild när han ler så skär det i mitt hjärta. Inte för att jag tyckte om personen speciellt mycket. Men han blev liksom droppen som gjorde så att allt rann över. Och att han är så grumt snygg nu när det hela är i det förfluta är juh också überbra. Förr såg jag det liksom inte. Men nu. Det är verkligen tortyr och kolla på bilder med han på , men jag kan inte låta bli heller. Och jag fattar inte varför riktigt. För jag llät bli att involvera känslor för att jag visste att jag skulle bli sårad.

Samtidigt känns det okej, som jag faktiskt håller på att rida ut ur stormen, att det värsta är bakom mig. Allt tack vare min vänner, som jag älskar så in i helvette , för att citera sanna:P Och att mina föräldrar som äntligen står ´på min sida. Jag fattar inte. Men det är bra iaf. Bara jag inte ger upp så. För jag har egentligen inga problem , om man jämför.
love <3

öhm, fredag right?

Hejhej
Ikväll blire party,för att kompensera i förrgår eller vad det nu blir, har totalt förlorat tidsuppfattningen. Men valborg iaf . Jag ska ut till Sanna och Jennie med Sofia och vi ska försöka att få i oss nå dricka, som det dessvärre blivit strul med, men det löser vi ;)
Nu så ska jag faktiskt chilla lite

RSS 2.0