tonight at night (?)

tjenna.

sanna var här idag. askul, as usual. alldeles nyss så hade jag så många tankar att skriva om, nu har allt baar fallit bort. min hjärna måste vara inslagen i pastfolie, allt bara glider av. det är lite läskit det där. att man ena stunden så kan man tänka nåt och i andra så har man helt glömt bort det. 
nu sitter jag här, eller sitter och sitter, snarare ligger i stolen, och blänger på mitt svarta tangentbord, det är mörkt men det lyser vitt på tangenterna från dataskärmen, m och n är så pass dränkta i det vita ljuset så att man knappt ser att det är just m och n. så lite tänker jag. min hjärna vart tom så plötsligt. som man bara släckt en lampa där inne och jag ser inte vad jag har tänkt.
jag sitter och tittar på världskartan vi har åp väggen brevid mig. men ser lite spår efter när jag har haft tråkigt tidigare. jag har ritat lite på den... (a) fasst jag ritar juh jämt. penna och nånting så ritar jag.
förut när jag hade fysikboken här vi datan så pratade jag i tele med sanna, min fysikbok är nu full av små gubbar och annat kladd. jag skyller gärna på sanna. :)

idag så satt jag och sanna på mitt rum, lyssnade på lite music och sanna kolla i en tidnig och jag ritade, förstås. jag la fram ett förslag om att vi skulle döpa våra makapärer. så;
sannas iPod: Liselott
sannas mobil: Bertil
min mobil: Rosanna
min feta iPod: Ove
min lilla iPod: Corinn

fint :P
 PoK..<33

Lördag

Jag vet inte hur jag ska börja . 'hej' nää.. 'halloj' .. allvarligt ? jag är helt tom i skallen. men samtidigt så är det så knäppt. här sitter jag och knåpar över vad jag ska ha som hälsningsfras när det finns större och viktigare prpoblem i världen. om man ska jämföra och hålla på så kan man inte ens räkna mitt prolem som ett problem. men alla som tjatar på att man ska göra grejer, köpa vissa saker, inte köpa vissa saker, donera i vissa burkar och ditt och datt, jag orkar inte med dom. jag blir bara less på folk som tjatar på att man ska göra på ett visst sätt. jag tycker att man ska göra så pass mycket så att man mår bra själv. om jag till exempel vill fortsätta att äta torsk liksom (inte för att jag brukar det.. men som ex) men folk säger åt mig att sluta för att det finns inte så många kvar. visst, jag kommer kanske känna mig lite bättre när fiskarna får leva. men för övrigt , hur känner jag mig då ? alla fiskar som fångas i onödan för att sedan slängas efter dom har leget oköpta i butikerna. det känns varken bra för mig eller för fisken tror jag. och tänk på affären som går minus för att dom fick slänga fisken. då kommer som ju inte att köpa från fiskaren nästa vecka, för ingen vill ha fisken. och han blir utan jobb. visst, det låter knäppt . men jag säger som så. man ska göra så pass mycket som man vill och mår bra av. nu kanske jag har överdrivit lite men du fattar ? men är man en som klarar av att facea konsekvenserna av sitt handlande, hur bittra dom än är, så säger jag inte annat än kör på liksom. men som det står på en magnet på sofs kylskåp: 'life can only be lived forwards, but only understood bakwards' . man får prova sig fram helt enkelt. 

help, im sinking too deep! så skärpning. vi vill inte ha fler föreläsningar. det är jullov. jag ska fixa lite iPod trubbel åt sanna idag. sen så vet jag inte.. riktigt. 
kanske ska börja med att klä på mig och äta lite. kanske torsk ? ;)


kisses.    


Vanlig dag igen.

hejhopp i gallop -- ?
nu är alla dagar med namn slut på ett tag. typ juldagen eller annandan liksom. slut. till vissas glädje och andras sorg. synd bara att det inte är snö.. så att alla bar nsom fått skidor eller pulkor kan andvända dom (och så att jag kan ndvända mina som jag haft i år och dar.) men det är nu alla iver om att få visa alla sina nya grejer för kompisarna. för vissa. men då är den nån jäkligt smart person som har kommit på ett 'event' nu dagarna emellan jul och nyår., ett event där man kan träffa folk man känner höra om någon har spruckit av all julmat och fråga ifall man har fått nåt bra samtidigt som man man blir ipumpad all denna glädje man får av att spendera sina pengar man fick i julklapp på saker som man inte fick, detta heter förstås - Mellandagsrea. 
Idag så är det en viss liten persons födelsedag också. nämligen Johannas. Tyvärr så är hon inte hemma så här års men vill skicka en liten hälsning till henne :D 
GRATTIS GUMMAN !!!!
image139 

Jag hatar böcker . eller egentligen så hatar jag att jag älskar böcker. jag har precis läst ut en bok, en helt fantastisk bok av Katarina von Bredow. asså jag kan inte sluta tänka på den , den är så jäkla bra, de ngår inte att beskriva med ord asså. då förstår ni kanske hur bra den är. !   och nu när jag har läst ut den så saknar jag den så förjävligt, det är lite ruggit...

annars så har jag väl mest hängt med sofia , igår kväll så kollade vi på John Tucker must die.   för sjuttielfte gången. men det filmen äger juh så.. så nu har jag fått låtarna från den på hjärnan. så ifall ni ser mig på mellandagsrean så går jag nog och sjunger; I'll keep you my dirty little secret.. ;)

men nu så ska jag käka lite.. :D


love love love

When it's love you give
I'll be a man of good faith
then in love you live.
I'll make a stand. I won't break
I'll be the rock you can build on,
be there when you're old,
to have and to hold.

When there's love inside
I swear I'll always be strong
then there's a reason why.
I'll prove to you we belong
I'll be the wall that protects you
from the wind and the rain,
from the hurt and pain.

Let's make it all for one and all for love.
Let the one you hold be the one you want,
The one you need,
Cause when it's all for one it's one for all.
When there's someone that should know
Then just let your feelings show
And make it all for one and all for love.

When it's love you make
I'll be the fire in your night.
When it's love you take.
I will defend, I will fight
I'll be there when you need me.
When honor's at stake,
This vow I will make

Now it's all for one and all for love.
Let the one you hold be the one you want
The one you need,
Cause when it's all for one it's one for all.
When there's someone that should know
then just let your feelings show.
When there's someone that you want,
when there's someone that you need
Let's make it all, all for one and all for love.

kan inte låta bli att älska dn låten. <33

Dagen före dopparedagen

Tjolahopp.!
imorgon=JULAFTON!
fuck att det inte är snö..
Igår fyllde jennie år :D men just nu funkar det inte att lägga in bilder.. :@
Igår så målade jag naglarna lite, klädde granen, även fast man ska klä den idag . sen så var jag och fikade och efter det så var jag lite med sanna. på kvällen så pratade jag i tele med b.la . fredrik och sanna. såg ni sweet home alabama då ? jag såg bara lite på slutet., hade glömt, :'(
 today så har jag bakat pepparakor :) sen så ska jag fixa lite andra prylar och efter det så ska jag träffa sof för att ta en jul-fika. yupp. ...        


jag är trött. vill inte vara trött..
     ska försöka få in bilderna sen.. :*

Grattis :D

Grattis underbaraste Jennie <33 15  years.!
image138
Grattis Grattis Grattis <33
idag så är det lördag, fasst det känns som måndag. hm, weird. hade världens läskigaste dröm inatt. jag och sanna skulle hamna i finkan !! för att vi hade vart med i luciatåget. very strange.
Igår så var jag med sanna och sofia på stan. Sen julrimmade vi också och slog in paket. ;D I detta paket så grannt, blir du en riktigt stilig tant, och den dessutom underverk gör, med ditt dåliga morgonhumör. mm, vad kan det vara då ?
idag så satt jag her nere vi datan. och som vanligt kom min lillebror , och drygade, jag schasade iväg honom men efter att tag så kom han tillbaka. jag orkade inte med honom utan bara tittade på honom medan han sjöng: I am the one and only annoying thing!
så sa han. : Du har död i blicken, babale* (*ytterligare ett smeknamn,) I can feel your anger.  
han är sjuk  ..


jag see you later. ;D

Torsdag

Hej hej everybody, sitter här med sanna . :D vi har just kommit hem från en äventyrlig resa fylld med sång och glädje, på bussen. ;) idag var vi på stan och jag köpte som sista julklapparna. ;D duktigt va ? sen så ska vi till linda, ska tydligen klippa henne ,, iihh. ! hon kanske kommer imorn på stan, looking good, och så vänder hon sig om , *chock* ett oregelbundet litet saxhugg mitt i kalufsen.  gulp.

kommer inte på nått mer att skriva , återkommer.


kiss <33

Onsdag !!

tjenare alla. är hemkommen från skolan, fått min betyg nu...  fick samma som förra året, men har sänkt i spanska och höjt i slöjd så. Har totalt 275 nu.. ;D
bara det att jag jan inte käka nnått, det jör så pip pip pip pip ont att ta ut skenan , och jag som ska baka pepparkakor !! hur fan då ska jag kunna äta upp halva degen ?? suck..
.
.
kisses

Later

har fått min skena nu, och ja, man ska ha den i munnen. men läspar.. och nu när jagh är i en sånn position så märker jag, VEM FAN HAR LAGT ETT "S" I LÄSPAR ? helt sjukt, för dom som läspar kan inte säga det utan att väsa .. hmpf.


Tisdag

Tjenare tjenare, sorry att jag inte bloggat på ett tag men haft det lite körigt och så..  ;) i söndags var jag juh med linda i stockholm :D:D shoppade. ! har äntligen fått bukt med mina julklappsprobelm, men bara hälften kvar nu...
jag har iaf köpt massa sjukt snygga kläder . :) men nog about the look alike braging and down to the real shit, jag har tagit ut tandställningen !! :D:D:D woooho , fast ska få nån slags plastskena av nått slag men vet inte vad det är.. jag vet inte ens om man ska ha den i munnen likosm,.. kommer dit bah: du ska ha den på skrivbordet och förvara dina sudd i den.!  haha , närå. antagligen i munnen ,..
idag var det ju en "härlig" pysseldag. jag som älskar pyssel tyckte tillochmed att den var relativt sugig. vi kollade på typ en film , Good luck Chuck , den var kanske inte den bästa att kolla på tillsammans med lärare. den handlade likosm ganska mkt om sex.. ;) sen kollade nåra på råttatoille, eller hur det stavas, de flesta spela poker. ..

det var ett tag sen jag skrev om något som jag har tänkt på . men jag har liksom inte tänkt på så mkt saker,   jag kanske kan tänka på nåt nu.... hmm... ? . jo,! när jag ibland ringer till folk och dom inte svrar , då kan det hända att dom inte har röstbrevlåda, utan att man får skicka ett nummer liksom. tanten som pratar är så jävla otrevlig. hon bah: abbonenten du söker går inte att nå för tillfället, för att skicka ett nummer tryck in nummret. avsluta med fyrkant, för att skicka nummret du ringer ifrån tryck fyrkant. jag trycker fyrkant. nummret 000-000000 skickat. var god lägg på luren . !!!! hallå !?! du säger inte till mig att lägga på luren jävla bitch ! morr..

image132
Nyckelhåls-märkt pankaka hemma hos linda.
image133
Jag i min balla mössa,
image134
Shit , här märker man verkligen av befolkningsökningen. Mehedeby ?
image135

Linda och jag (ser lite damp ut,) på albertos (?)
image136
jag med en attityd, eller med en sömn-känsla på bussen från tierp.
image137
My new smile !! (hoppas ni undanser all fulhet i bilden, tack) ser ut som en turk eller nåt.

sen kommer det kanske fler bilder från linda också.

bye bye :D

Bilder från igår


Lördag :D

Hey hey alla.
Som alla vet så fyllde jag 15 år igår :D så här var min dag:

Vaknar av sång, wohoo. blåsa ljus ur tårta och paket :D sen skola. gympa, not so fun .. skulle ha haft juldans. fattar inte varför lärarna dumpa den idén utan att säga ett dyft.-.-
sen var det so , men innan det så fick jag en present av Sof. massa saker- body butter, shower gel, örhängen , lipgloss och ett guldigt halsband med en elefant på. :)
sen vad det lunch. pastagratäng.
efter det så var det musik. då sjöng alla för mig och eva (som oxå fyller år) ngt pinsamt. sen dan innan så hade vi ju lussat med italienskan (berättar sen) och jag var lucia , så sa Glenn (musik läraren) på musiken: -italineska lucia tåget, ah. fint. och vilken snygg lucia! och kollar på mig. vad fan gör man då ? jag skrattade iaf. fick min present av sanna- armband, örhängen och ett silvrigt halsband med en elefant på. :)
sen var det NO, tråkigt som vanligt. efter det då drog vi ner på stan, jannie, sanna, johanna, sofia och jag. jennie var tvungen att lämna oss. :( vi fikade lite , eller mkt, och sen så fick jag johannas paket, en neccesär, body butter och ett halsband som jag har sen tidigare - ett svart halsband med en elefant på. så då fick jag byta den mot en mössa ;D
sen var det kina som gällde på kvällen. mumms vad gott. :D

men nu ska jag fixa iordning mig (;
kiss kiss.<33

Redan Onsdag?

Tjabba mors.

Just nu så har jag inte så mycket tid, men fick lite tid. serru, jag håller på att provar hela Lucia-utstyrseln till imorgon men kan inte hitta nåt bra glitter så jag väntar på att mamma ska ringa upp mig så jag kan be henne köpa. jag måste ju ha två utstyrslar. till stora i kyrkan som jag ska vara tärna på ska jag ha glitter i håret, glitter i midjan och ett ljus med manchett + 1 extra ljus. till lilla som jag ska vara lucia på ska jag ha luciakrona med flera ljus + extra ljus rött band i midjan och 10 pepparkakor. så jag ska se till att inte glömma något .

jag hörde just att en på mammas jobbs dotter ska vara med åp lucia firande på sitt dagis eller nåt och hon har sagt såhär: jag ska inte vara tärna, jag ska vara tärning. så då har jobbarkompisen fått sy svarta prickar på hennes tärn-skrud xD hur söt får man vara ?

idag så hade jag min sista syslöjdslektion under min skolhistoria. sob sob... :'( för nästa termin så ska vi ha hemkunskap. så nu får vi alla be att Inger har gett mig MVG.

oh, juste. sanna "shine" sofie thunström forgive me,



byebye

Söndag

jag har inte köpt mer en än julklapp. fan. jag skulle ha köpt, men vart ju sjuk. då gills det väl inte ?
orkar inte skriva mer. bye <33

nagelbitare

shit asså. nu har jag börjat oroa mig rejält för betygen asså.  everything is going soooo down,
Bild: tidigare MVG, asså jag kommer droppa det betyget . jag känner att jag inte har fått möglighet att visa mina kunskaper och jag hann inte klart med den sista uppgiften.
Fysik: Tidigare MVG. här kommer det betyget ryka oxå. jag vet varför. men tycker inte det är tillräckligt för att ge mig ett Vg. jag fick bara G på två läxförhör. dom andra har jag fått mvg på alla. jag som är så jävla fucking aktiv på lektonerna så att det inte är sant.
Spanska: tidigare mvg. här så har jag floppat totalt, inte brytt mig helt enkelt, jag har fått vg på alla uppgifter. om inte birgitta är helt jävla korkad och inser att jag fakiskt kan spanska bättre än de flesta.
Hemkunskap: tidigare mvg. vi har inte haft det denhär terminen. så det kommer att stå kvar :D
Italienska: tidigare Mvg. det är ju läxförhören som gäller. har lagt it åt sidan denna termin så jag har sjunkit på läxförhören. suck.
resten har jag vg i, förutom mucik och gympa där jag har g. har kanske chans att höja ngt. men troligtvis sänka.  suck.
image112
här är bilden jag målade till min nya tremänning, Justus, i holland. Under så har jag knåpat ihop en liten dikt/hälsning/lyckoönsking:
When you were born a star was lit, It shines more then any other star, But it could never shine as bright as you.
Ja, den vart inte super, men om jag får lov att skylla lite på skärpan och att den är ganska liten.

Men jag ska ta och klura ut ett matte tal eller två och kanske kolla lite på film. ;D hare bra.

fuck

damn it, Picasso. du skulle ju inte vinna.
minst 49% av folket är besvikna.

Äntligen Fredag

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk.
har ingen röst. bara en massa rossel i hostan. feber, up and down. fryser och svettas om vartannat. fast det har samtidigt varit skönt att chilla lite. har kollat OC typ hela dan, sen köpte min tillfälligt underbara mamma en film som jag trånat efter i år.! Den lilla sjöjungfrun !!!! gaah ! jag vet, ni behöver inte hetsa upp er. det var år och dar sen jag såg den. den är så fantastiskt underbar. den kommer faktiskt på delad förstaplats tillsammans med lejonkungen av alla disney klassiker (witch I adore.) sen som bonus köpte hon tvåan också. inte lika bra , men vem vill inte se fortsättningen liksom ? jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för aat den är på DVD och att den är restaurerad. för att VHS tillhör hela köret av disney, sen att ljudet och bilden suger påverkar hela filmupplevelsen. men samtidigt så DVD och restaureringen gör det hela mkt lättare att ta in likosm. oh, shit, råkat skriva ganska mkt om detta ...

min natt därimot var inte kul. hade somnat typ astidigt (10) och jag vaknade nån gång och jag hade drömt värsta mkt, jättejobbigt. sen så kände jag hur varmt det var, jag höll på att dö av värme, men när jag tog av mig täcket så frös jag ihjäl istället. och halsen var inte kul . så jag gick upp och tog en tablett, och min mamma kommer och jag går och lägger mig, men min hals asså. olidlig smärta asså, jag får en väldigt underlig känsla att det jag behöver för att lindra denna onda hals en en glass. så jag väser efter mamma och hon tror väl att jag svamlar eller nåt men hämtar en glass åt mig, klockan halv ett. när jag sovit i tre timmar. sen vaknar jag igen och igen och igen och igen. klocka tre så känner jag att jag inte kan sova mer, så jag sätter på djävulen bär prada, och för första gången i hela mitt liv så somnar JAG till en film. gör aldrig det i normala fall.

är det nån som vet när so-arbetet ska vara inlämnat. har inte gjort klart det . var meningen att jag skulle jobba på det i helgen. men visste inte att jag skulle vara sjuk idag.


Utmaning

Jag antar utmaningen från min biggosysters blog och berättar 5 saker som ni kanske inte visste om mig.

1. Jag är rädd för utklädda personer. asså sånna som är anställda typ på nöjesfält eller på semester orter för att roa barn. hallå ? men vet ju inte vem det är liksom. och sen så är det en viss Mimmi som dragit en rövarhistoria om just det, och detta var vattnet som gjorde att min lilla frö-rädsla blommade ut. men den historien får ni höra från henne.

2. jag kan äta hur stark mat somhellst. jag kan tugga på ren vitlök utan att göra en min. men döremot tål jag inte sura saker. men asså tillochmed 'stora starka karlar' som ska tåla starka saker börjar chippa efter luft innan mig.

3. jag tål inte att nån tittar på mig när jag sover , förutom typ mina kompisar. så när vi typ ska flyga nånstans och det är liksom sent på natten och astidigt på morgonen så ligger alla och sover. men jag sitter upp, med tre ord i huvet: Får Inte Somna . lika hemma, vissa dagar så tvivlar jag på att det är pappa som kommer in för att väcka mig, (för jag vakar som en hök över mitt rum, särskilt när jag sover) så då reser jag mig tvärt upp i sängen med ett ryck. mysigt det låter va ? när jag var liten sov jag tillochmed med ett öga öppet.

4. Jag har siames-tår. 2:a och 3:e tån från stortån sitter typ halvvägs ihop på båda fötterna.

5. Jag tycker inte alls om skräckfilmer som alla andra. jag kan kolla på en om jag måste. men föredrar att inte. men det är inget i jämförelse med min syrra som inte ens kan kolla på Beck.

image111
Klassresa till Diger-ön, närmast väggen så ser man mitt huvud sticka upp för att visa vårt jobbigt morgon pigga lärare och kameran att jag FAKTISKT INTE SOVER !! ingen fångar en sovande mig på bild. (bilden togs typ halv 6 på morgonen.)


.

ska ta och plugga lite nu. bya <33

Onddag

hej

ont i halsen. fick halstabletter av pappa när vi var på krysset för att handla godis till julklappsbytet imorrn på italienskan. jag är så trött. men jag måste måste måste plugga. finns det inget som kan pigga upp mig lite. känns som om jag ska somna här på stört. 
konversation i bilen:
Pappa: tyckter su om det rosa plastgranen jag köpte till dig, Linda?
Linda: Aa, den är jättefin!
P: Du ska sätta röda kulor i den.
L: Njee, jag har bara ljusen i den.
A: Jasså, du är en såndär rebellisk julfirare.
 
haha, så kul .. not,
idag var det ju temadag som sagt och det var relativt tråkigt, men ibland helt genomlidligt.
image106image107image108image109image110
jag är för trött för att genomföra nått slags urval, sista bilden: Jag och sofia på HiG där vi ska kolla på 3D-film, snygga gogglisar va ?


.
.
.
.
..
tjo så länge



 

Later

chuppa.

idag är jag starkt hes. låter som en gammal rökare i målbrottet. och jennie tycker det låtr gulligt? (: du är söt du.
dagen har förövrigt flytigt på ganska lugnt och fint. kommit in i mitt gamla vanliga (knoddiga) sätt att läsa böcker på. typ en bok om dan. det känns ganska skönt, vart nästan lite rädd för mig själv där ett tag. men samtidigt kan det ju luta åt den negativa sidan, jag får mkt mindre tid kvar till sånt som jag borde göra. t.ex. läxor och teve. men aja, hoppas jag kan lappa ihop det iaf.
shine fick också jobb på ringbolaget !! :)) yay !
sen efter jag ´har vart på utbildnings mojängen så ska jag hem till Linda och käka ;D    hoppas bara jag inte är lika hes då, för det skulle sätta mig i en lite jag-är-lite-hes-men-brukar-inte-låta-såhär-men-tyck-inte-synd-om-mig-för-det-är-det-inte-men-snälla-ge-mig-jobbet-iaf-situation. och det är inte min favvo situation om man säger så. men får väl ta och skeda i mig lite piller. yuck.
skulle ta och göra lite mera matteläxa, men orka..     suck..
jaa, imorrn har vi temadag, inte vanlig trist skola ;D
inte för att temadagarna är särskilt högt uppsatta på listan så är dom iaf mer uppskattade än vanliga dagar.
I am tired, jag ska nog ta och läsa lite granna.


ich libe dich. <33

Tuesday

hej hopp !

Nu är jag i skolan, har egentligen gympa, men skolkar. haha , närå, vi har haft redovisning för 6:orna så då missa vi gympan :)) Nu står jag här med Shine i vårt kära bibliotek - kunskapstorget. Vi har lite tråkigt bara ...
nästa lektion är ..So, skojj ! .. not ! den börjar kl. 9.45 och klockan är 8.55. typ 50 min kvar, men okej..
hej hej alla där hemma som ligger och har sovmorgon. ni är syndare..
hah

aja, har väl skrivit om allt som går att skriva om.. bye .
<33

Måndag

tjabba mors !

idag var jag och fika med jennie och sanna efter som att det är den 3 december idag. och alltid den tredeje så fikar vi, eller idag var det andra gånges så... (: vi hade iaf some quality time togetha. vi satt då vid fönstret på övervåningen ganska nära ovanför dörren . (?) och jennie (jävla smarta unge) knackar på förnstret åt nåra av s.k. kill-art. HIDE !! de kommer så klart in också... sen sätter de sig typ bordet breve.! haha , ngt pinsamt, (:
sen träffa vi joy och sof en snabbis också. :>>
sen knalla jag hem... men jag fick iaf reda på at jag ska till ringbolaget för att utbilda mig till telefonförsäljare. :)) tjäna lite extra cash ;D så om nån ringer hem till dig och säger att hon heter jennie bohman så är det nog jag (: hoppas sanna också får jobb där =) blir nog ensamt annars.
för jag och sanna sökte ju lite (a visst, lite..) jobb igår. och sen la vi ut en varsin CV på monster, jag kan ju (typ) 4 övriga språk förutom svenska, men fyllde i att jag inte skulle kunna flytta , ändå får jag massa tips om tjänster i typ Boston och New york , inte lite drygt. 

wuuäh ! inget BTP idag ...... sob sob. får kolla på OC ist. (:


image100  
Något fuktig utsikt från Gorges.
 image101
Dah finger from dah darling
image102
Jennies egna cola-reklam
image103
Älsklingarna och desvärre jag. (det regnade ute så mitt hår ngt damp)

image104
Rööööd jag, looking out. (?)
image105
Äckelpäckel killarna med deras väldigt weirda dates.

Hellow så länge ,
<33


Later

Nu har jag precis haft lite glöggfika. (: love <3
men egentligen så tkr jag inte om glögg , men jag dricker det iaf. det tillhör liksom.. det är inte så att jag säger nej till glögg. ifall man är hemma hos nån kompis så frågar parenteserna: vill ni ha lite glögg, flickor? även fast jag inte tycker om det så säger jag : -ja tack, det skulle vara gott. även fast det är äckligt. så sitter man där med en varm kopp full med mandlar och russin tillsammans med glöggen. får man tvinga i sej . äntligen slut. vafan säger jag inte bara nej ? för att man får denhär julfeelingen,  
Shine har åkt hem. men jennie kom aldrig.. :(
jag tog nåra bilder med mig och sanna med det var så jävla mörkt så man såg inget.. ¨
här kommer nåra bilder som jag hoppas att ni kan se nåt på .
image94image95image96
image99
Glöggfika.
Lussekatter :))
Min äckliga glögg
1:a advent :D

anyway, jag ska kila nu
peace.!


Söndag

God morgon god morgon.
som vi alla vet och fruktar är det söndag idag. den sista vilodagen innan helvetet.. men se det från den ljusa sidan, du skulle inte uppskatta denna dag lika högt om det vore en av miljontals lika danna. aja, ska inte tråka ut er med sånt ni redan vet.

igår vart ju en lyckad dag. egntligen så hann jag ju heala mig på typ 2 timmar, men det var skönt att slappa lite och kolla på OC. men framåt kvällen så kände jag mig riktigt uttråkad. men tursamma jag hade en vän som ickså hade tråkigt. Shine. vi pratade i tele isället för att tråka. vad fan skulle jag göra utan telefonen? jag skulle dö. panng tjoff livlös på marken.
På rättsmedicinska: Döds orsaken är ju klar, hon dog av telefon-brist. Ett mycket välplanerat mord om jag får säga det själv. Inga spår efter mördaren. (-Vart hon drogad? För att lindra lidandet så att säga? -Men jag har ju bara gjort en okulär unddersökning!! joy och sof :) it doesn't make sense to eny one else )

Idag är det söndag. Shine och jennie kommer hit, yay ! planerna för dagen är ännu lite diffusa. men vi ska iaf söka sommar jobb och platta hennes hår. (:
Första andvent är det ju tamejfan, då ska jag äntligen få mina lussebullar. invigning av bocken idag också. inte för att jag ska dit men kul iaf , jag tror övriga personer som bor här hemma ska dit, but i don't really care.

jag ska ta och lägga in bilder, jag lovar men orkar inte just nu...

Lördag

Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag
Finnaly.
gadröL.
Igår åkte ju Andres "gulingen" ut ur idol . det tycker jag var på sin plats. och äntligten så är det två tjejer i finalen, yay. !

vad händer i dag då ? jadu, ingen fucking aning och tänker inte bry mig.  allt jag ska göra idag är att softa. och med softa så menar jag: måla naglarna, rulla håret, kolla på film, läsa, klura på julkklappar, julpynta och annat som man inte riktigt tar sig tid med andra dagar. så jämfört med mina andra lördagar där det är fullt ös medvetslös som gäller så är det här min healing-dag. en dag att återhämta sig lite.

om 13 dagar, då är det min födelsedag . :D:D på söndan så är det sthlm som gäller , i belive. ((: hufvudstathen här äro jag kommen ! julehandla sånt som jag inte får i julklapp och klappar till alla andra <:

jag ska ta och föna håret lite typ. hmm, det känns som det är nåt jag har glömt. .. ?

aja , jag får väl skriva det sen när jag lägger in lite bilder .

:))

juste ! såg ni julkalendern i morse (okej inte så många som är vakna kl. 9, men jag vart väckt...:( ) äntligen en riktig julkalender. inta nåt jäkla shit som förra året. dom två bästa julkalendrarna var väl ändå Pelle svanslös och Mysteriet på greveholm som jag ska se på snart. ska fråga om jag får låna dom av Joy . :)

hej då

RSS 2.0