Tillfälliga torleif

Hejhej

Idag var min sista dag på sorrento, men jag ska knäppa lite vimmerbilder iaf, så jag har fått en kamera ! :D :D eftersom yngve dog. :/
Sen har jag glömt Clark kvar på sorrento, så över helgen så har jag en annan mobil : 070-6219407 Jag har inte era nr så smsa!

reinar

Hejhej

Jag mår bra. Har inte sovit så mycket bara ;) så jag är lite trött.
Sitter on my work och ringer runt till lite olika företag och så :)


nu ska jag gå, för jag ska inte göra nånting

Hejhej

Jag har typ precis kommit in på jobbet, är här före min chef som sa att han skulle vara inne vid 1... hm... aja, idag så ska vi typ gå igenom marknadsföring och hitta på nåt sånt projekk. Jag ska nog ut och vimmla senare på stan. Vilket är värre än man kan tro. För ingen vill vara med på bild. Jag ska försöka få mina 2 artiklar så bra som möjligt innan dom publiceras på hemidan. Oh, btw, jag jobbar på Sorrento som driver hemsidan www.absolutshopping.se . Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu eller så men jag hoppas iaf att det blir regn tills i eftermiddag så jag slipper gå ut på stan och bli en statsplåga.
Well well, dear ones. Jag ska väl finslipa lite på en atikel om rakhyvlar I've written x)

Saker jag tänkt på .

Asså just nu så är det vissa saker som är extra coola att ha, vilket jag tror vi kommer att skratta åt i framtiden.

Extrema populariteter:
Fransk manikyr
Vattenpipa
Brun utan sol
iPods/apple produkter
Sms
Modebloggar
Markerad midja
Bilddagboken/Facebook
Komiker
Usa
Windows vista
Champagne
Volume master
Idomin
Thights
Extantions
Xider

tjaaaaaaaaaaaaaaa

Nu väntar domen, gången fram till bödeln kvar bara. Hjärtslagen dunkar i öronen och svetten tränger sig ut genom porerna och bildar små pärlor i pannan, kläderna är nystukna, håret lockat och tånaglarna klippta, det är tjo och rop i luften men inom oss står allt stilla. Hjärnan arbetar för fullt för att komma fram till nya slutsatser på gamla utslitna grunder. Ingen vet vad som komma skall, alla vill veta men ändå inte.
Den ilande nervositeten kommer plötsligt och utan förvarning. Man försöker att kämpa emot den, men förgäves. Ingen vet hur den andra känner, bara att dom till synes är sprudlande glada. 

För imorgon finns inte 9a något mer.  

gash .vad jag suger på att uppdatera

hej,
Fader min fyller år idag. Nämligen 48 år.
Nog om tråkigheter, idag så ska jag inte göra ett skit typ . Tror jag.
Jag vet iaf inte vad jag ska göra, just nu och framåt.
I'm bored.
Igår var jag iaf och badade med Jennie och Sanna . Mycket trevligt. Jag pallar inte skriva tråkiga saker något mer så återkommer senare. 

ajökens 
xoxo 

RSS 2.0