copcar

Soft dag idag, tycker jag. Lite väl lång bara :P 
Jag har inget speciellt att skriva om och jag tog inga bilder idag heller. 
Återkommer

point a gun to min gom

Har precis avsutat en uppsats i spanska , höll på en timme och fick inte ens ihop en hel A4 sida...
Bittert -.-

I was never young

Jag insåg tidigare idag att jag hade glömt ett glas mjölk på borddet i vardagsrummet där nere bakom en massa grejer för några dagar sen.
Kan bara säga att det var äckligt att ta bort...

Feting

Har installerat tv:n nu som jag köpte för mindre än halva originalpriset av bror :)
den funkar bra hittils :P


Ovärt

Bild 8.30
Jävla värdelös lektion, jag och Lisa satt och flumma typ hela tiden..

Lisa ritar hur det ser ut i hennes återkommande drömm

Hon ritade att hon var ett lejon med en solros som man. Jag ritade dit "riktiga Lisa"
Jag dåra 

Lisa dåra

Matte 13.25

Alla sitter och lodar, jag har übertråkigt så jag pratar som darth vader i min tomma burk, sen gör jag en egen radiostation xD

jaa.. typ :P

styla ola

tjabba :)
sitter här med madde och väntar på att våran lärare ska komma så vi kan ha datakunskap -.-
meningslöst , jag vet. Men vad gör man inte för betygen?
Kommer lite bilder senare när jag kommer hem :) 

haha

Det visade sig att pappa åkt för att hämta daniel och hans tv vid hockeyn i onödan , det ingick nämligen i priset att man fick åka limousine hem !!








Den f.d. framtiden

Lillebror ringde just hem från brynäsmatchen och sa att han har vunnit en 32" platt tv i en tävling där man skulle hitta på en slogan till match sponsoren om hur det var att vara en företagare, och han sa "att vara en företagare är att göra det roligaste man vet" och han vann ! Och det ironiska är att han precis har köpt en alldeles en ny 32 tummare x) men ingen sorg, han säljer kanske tvn till för så mycket som han la till för att köpa den tv:n har nu :P håll tummarna att jag får det :D


En liten farbror

Hejsan :)

Har precis kommit hem från gymmet (applåder till mig) så jag låter lite sådär jobbbigt hurtig och nyttig. Men för att få bort den stämpeln så vill jag tillägga att jag njöt inte alls, jag led. Blää för att träna. 
Men iaf, gissa vem jag sprang på när jag skulle knyta skorna ? Jo, Alexander Lawnizac! (Gammal klasskompis) Haha, jag såg honom lite snabbt och hejjade , han sa tveksamt hej tillbaka och vände sig om för att gå , men snabbt tittade han på mig igen och sa: "JAA, hej! Jag kände inte igen dig!" Hej liten diss -.- 
Sedan började han gubb-prata med mig !! :O Och med det menar jag då att han frågade massa frågon om min nutida situation och just i detta fall så handlade det om skolan, om att vi båda gick på vasa. x) LOL 

Iaf, soft dag idag, gick tidigare från svenskan för att jag "skulle hinna med min buss" (aa) vi satt iaf bara och loda, jag moa och madde :P


Madde och en Moa , som äter risifrutti :P


Stylade Madde :D

I skölan

Sitter här på svenskan i sal 420 och ska skriva tal på 4 minuter om Sven Nortqvist (han som gjort pettson och findus) med Madde och Moa, de enda som är här av "gänget" på 11 pers. 3/11 , det är bra siffror x) men nu ska jag jobba på :)


Tack människovärme

Just nyss så kände jag mig glad, jag var med rickard :) När jag är med honom finns det ingenting att ora sig över. Jag kan vara den jag är för det tycker han om bäst. Men när jag väl kommer hem, så sugs all glädje rakt ut ur mig, jag ser inte minsta ljuspunkt i livet, jag känner mig olycklig och bitter. Ovälkommen. 
Här ställs så mycket krav, så många att det känns som jag drunknar i dom och det är omäjlig att upfylla alla, så då kan man lika gärna ge upp för jag kommer ändå aldrig att lyckas fullständigt. Man tänker över hur otillräklig man är så att man inte ser dom få bättre tillfällerna. Jag blir stressad över att jag inte gör någonting åt min oduglihet och jag har svårt att koncentrera mig och att vara snäll mot andra. 
Jag blir stressad över allt dom tycker att jag borde vara; smal, lång, rakryggad, välklädd, fint sminkad, friserat hår, omvårdade naglar, hjälpsam, trevlig, omtänksam, mjuk, ordningsam, gilla att laga mat, städa, hjälpa till med sysslor, tycka om all mat som serveras, vara tacksam och mycket mycket mer som jag inte är. 



Man vet aldrig vad som väntar en


Sötnos på SF :)

Jagers

Vi provade popcorn krydda "cheddar cheese" Gott!

Benjamin Buttons otroliga liv
En mycket vacker film, men jag tror att jag skulle ha uppskattat den mer som en bok (inte för att jag vet ifall det finns  en bok men...) Det skulle liksom ha varit mera intensivt och personligt då. Jag kan se framför mig hur jag skulle ligga på min säg, bara läslampan tänd aldelles kall om fingrarna och se suddigt för att jag bara har legat och läst de sista timmarna och jag slår igen boken och tårarna bara rinner ner för min kind, säger "vilken vacker bok!"

Trailer till filmen

(L)

Idag är det min och Rickards 6 månaders dag :) 
Snart ska vi gå ner på stan och se den 2 timmmar ocg 45 minuter lång filmen "Benjamin Buttons otroliga liv" 

fundering

Vad tycker du om att hålla kontakten med sina ex?
Jag har viss kontakt med mina ex men jag har definitiv kontakt med alla mina gamla flörtar.
 
Asså visst , några pratar jag inte med för att det var så att det var dom som dissa mig inte jag som dissa dem inom båda kategorierna.
Men jag vet inte alls hur jag skulle reagera ifall min kille skulle vara värsta kompisen med sitt ex. Jag skulle självfallet lita på att det inte var något på ett känslosamt plan, för jag litar på hans ord att han bara har ögon för mig. Men jag skulle nog känna min svartsjuk för att inte all uppmärksamhet skulle riktas mot mig. 
Men jag skulle absolut inte bli sur ifall han hade kontakt med sitt ex och så började hon att gilla honom igen , jag menar det är ju inte hans fel. Så länge han inte ljuger för mig eller henne och säger saker som han inte menar, ifall han inte skämtar förstås, men då måste det vara tydligt liksom.  
Jag hoppas att alla skulle kunna ha samma förtroende och tillit, annars är det inte värt ett förhållande tycker jag. 

Homo Sapiens

Jag har funderat över en sak (som vanligt) enda sedan typ 2 miljoner år sedan då den första människan var fullt utvecklad från att vara apa så har vi ju haft lika stor hjärna och lika stor hjärnkapacitet. Men dom enda skillsen en männsika för 2 miljoner år sedan behövde var ju typ; göra eld, göra barn, jaga, och sånt crap. 
Och ni vet ju att man säger att vi bara använder typ 10% av våra hjärnor, jag  menar, hur då vore det ju logiskt att dom första människorna använde ännu mindre, eftersom vi utvecklar allt mer och mer, typ åka till månen , hitta andra länder, uppfinna datorn, och allt allt annat som vi fyller vår hjärna med. Så ifall vi fortsätter att hitta på mera saker och skriva mer historia och hitta nya naturvetanskapliga upptäckter så vi har mer att lära oss så kommer vi ju att fylla hjärnan nån gång i framtiden. När vi kanske har utvecklat en teknik så att man kan lära sig massa saker och så. Eller så har det naturliga urvalet bara låtit alla smarta människor med typ fotografiskt minne få fortplanta sig och föra sitt arv vidare...

Bilder från igår

Fika med Lisa och Markus [Maarckös]


Mumsigt


Sen fika med linda

Känner mig inte alls fjortis när man fikar så mkt x)

Du är mitt blod, Del 2 av 2

   ”Claes?” viskar hon

   ”Mmh?” mumlar jag till svar

   ”Kan du inte följa med mig och ta ett glas vatten?”

Jag reser mig och följer henne ut till köket. Jag förstår inte varför hon inte vill dricka läsk. Kanske för att det var jag som hade med den? För att jag är så fel och äcklig i hennes ögon.

   ”Claes?” säger hon med en röst som är nära på att brista, hennes ögon glittrar av tårar. ”Du är den bästa vän jag har, jag skulle inte vilja riskera vår vänskap för alla pengar i världen.” Tårarna rinner nu ner för hennes magra kinder och lämnar svarta streck efter sig. ”Du är som en bror för mig och därför känner jag att jag kan berätta allt för dig”

Min hjärna blir alldeles blank. Inte ett ord får jag fram, men hon verkar inte ha pratat klart.

   ”Det är pappa.”

Då förstår jag vad hon menar och jag kramar om henne.

 

När jag väl är hemma så kan jag inte släppa det. Jag är så arg så att jag kokar. Att jag inte fattat något tidigare! Den jäveln! Det är han, hennes egen pappa som har gjort så att hon alltid burit långärmade tröjor och långa byxor. För att hon måste dölja allt. Blåmärkena, såren. Jag sparkar på min gamla byrå. Ilskan vägrar att ge sig och en smärta ilar i foten. Förstå vad oälskad hon måste känna sig. Det är därför jag måste säga det. Hon måste få reda på att jag älskar henne. För det gör jag.

Någon plingar på dörren. Det är hon, Ronja. Hennes ögon syns knappt på grund utav alla slag hon fått i ansiktet.  Händerna darrar när hon torkar tårarna. Vi sitter på sängen, hon invirad i en filt.

   ”Det har aldrig varit så här illa. Det blir bara värre och värre” snyftar hon

   ”Du måste anmäla honom, Ronja, jag bryr…” jag hinner inte säga mer innan hon avbryter mig:

   ”Nej, det skulle jag aldrig kunna, han är min pappa! Han har tagit hand om mig!”

   ”Men Ronja, ser du inte vad han gör mot dig?! Det är bara du som kan stoppa honom!”

   ”Jag kan inte.”

   ”Du kan visst. Var stark, du måste sätta punkt på detta elände!”

   ”Jag vet inte, tänk om…”

   ”Om vaddå? Du har lagen på din sida!”  

   ”Ja, men…”

   ”Ronja, ta det lugnt, nu sover vi och sen går vi till stationen imorgon.”

   ”Jag ska bara tvätta av mig.” säger hon och slinker ut ur rummet.

 

Jag brer ut mig på sängen. När hon kommer tillbaka så ska jag säga det. Berätta allt, att jag älskar henne och alltid stöttar henne. Att jag vill att hon ska bli min. Men gud vad lång tid det tar. Jag knackar på dörren, men ingen svarar. Jag ropar efter ett svar och bankar. Rycker i handtaget. Paniken svämmar över mig och jag sparkar in dörren.

Rött. Rött är allting jag ser. Blod.

Hon ligger i badkaret. Så vit, så vit jämfört med det röda blodet.

Handen hänger utanför. Håret kletigt av blod.

Hon är död.

Jag springer. Ut. Ut i den mörka natten.

Dom jagar mig.


Banan på garderoben

Vad vill jag bli när jag blir stor ? 
Jag vet inte alls ! Jag gillar jättemycket att rita och så men det är ju inte precis nåt som jag ser som ett blivande yrke precis, utan snarare en hobby. Jag skulle kunna tänka mig att bli nästav vad som helst, allt verkar kul liksom; polis, jobba i kassan, busschaffuör , bankir, marinbiolog, brandman, taxiförare, spelprogramerare, arkeolog, animerare, inredningsarkitekt och allt allt allt ! 
Jag vill bli rik, men just nu känns det som jag inte orkar kämpa för det. Det skulle inte känas värt att jobba ihäl sig och sen inte ha tid för att spendera.
Spendera är livet. 
Jag skulle lugnt kunna gifta mig med nån bara för dens pengar i framtiden och leva på minnerna från min ungdoms kärlek, (visst den tanken går inte ihop med faktat att min ungdomskärlek kommer att fortsätta vara mitt livs kärlek, men hypotetiskt liksom)
 

Jag vill se rutor

Sjukt jobbig, 
Jag fick just veta att jag ligger på starkt G i spanska. Inte bra...
%&#¤½!*K/&#%?3 pissigt

Du är mitt blod, Del 1

Du är mitt blod

 

Nattmörkret ligger tungt omkring mig. Det hörs så mycket ljud i mitt huvud. Allt och inget surrar därinne. Det enda verkliga örat uppfattar är mina flåsningar. De jagar mig, inifrån, utifrån, de är överallt. Sulorna till mina skor klapprar mot den blöta asfalten. Måste springa fortare, de får inte komma närmare. Demoner, mörka, kyliga, ångestfulla demoner. Bakom. Här. Där. Överallt. Jagar mig.

 Spegelbilden ljuger inte. Den är den enda som inte ljuger, den enda som jag kan lita på. Den i badrummet visar just nu mig. Min längd gör så att man inte kan se allt utav mitt bruna hår i spegeln. De likaså bruna ögonen blänger likgiltigt tillbaka när jag granskar mitt ansikte. De konstaterar att jag är ful. Vilket stämmer, alla säger att jag är snygg men spegeln ljuger inte. Jag vet att jag är ful.  Ronja, hon är vacker. Henne ska jag träffa idag. Hon är den bästa jag vet! Min bästa vän. Vän, är vad hon är. Vän, vän, vän. Kompis! Suck... hon är min vän bara.

 Vi ska träffas hemma hos Jesper, jag, Ronja, Struten, Frida och Jesper. Redan i måndags bestämde vi oss för att se den nya James Bond-filmen idag. Jag ska ha med mig läsk. Den ligger i en vit plastkasse som jag håller i handen när jag plingar på hos Jesper vid sextiden.

   ”Tjena Clabbe!” utbrister Jesper när han öppnar dörren ”kom in, vi har satt i filmen, väntar bara på dig!”

 I Jespers rum persiennerna neddragna för att sila bort det lilla dagsljuset som finns kvar så här dags. Mörkret gör att man inte riktigt ser hur rummet egentligen ser ut; gråa tapeter, obäddad säng, knölig soffa riktad mot en enorm tv som just för tillfället visar en pausad scen ur vinjetten till James Bond-filmen.

Alla hälsar och erbjuder mig att sätta mig ner. Jag scannar av soffan och sängen där alla sitter huller om buller, jag ser att jag kan klämma in mig bredvid Ronja som sitter vid fotändan av sängen. Hon ler åt mig när jag väl satt mig ner. Det börjar som en explosion långt inne i kärnan och det brer ut sig i hela kroppen. Vad är det? Jag vet inte, jag orkar inte bry mig. Leendet tonas bort från hennes tunna läppar, hennes så vackert och sköra ansikte återgår till ett harmoniskt uttryck när hon tittar på filmen. Ansiktet ramas in av det långa svarta håret och de iskalla blåa ögonen speglar tv:ns ljus.

Helt plötsligt möter hon min blick som inte vet vad den ska göra, den vill ta in all hennes skönhet men räcker inte till. Hon lutar sig mot mig och hennes doft får mig att vilja dansa. Jag vill kyssa henne. 

Fortsättning imorgon... 


Gråt inte över spilld ketchup

Min lillebror har lärt sig ett nytt ord: Späs 
Han använder det jämt och ständigt, han letar efter tillfällen att säga det. 
Han säger det 17 gånger om dagen.. 
kill me now

StiffNipples

Äntligen känns det inte lika tungt att gå upp om morgornarna, äntligen är det inte längre en total pina att gå till skolan, äntligen är jag inte ensam.
Jag har blivit mottagen, accepterad som vän och kompis. Jag har slagit mig fri från fängelset som mitt tidigare misstag låst in mig i och visat att jag visst passar in, bara det att jag gömt mitt sanna jag. Det jag som nu har nått fram. 
Äntligen passar jag in. Jag känner mig hemma och som en del utav alla människor. 
Jag vill säga tack till Betty och Roxanna speciellt, för att ni har gett mig chansen. Släppt in mig. Räddat mig. 
Jag känner att jag passar ihop med er, ni är så bra människor, som funkar så bra med mig. 
Ni har återskänkt mitt skratt. 

Sakta med säkert gör ni mig lycklig.


Vissa namn har blivit ändrade för att skydda personerna i fråga

ger mig till er

Jag vill att ni tar mig, tar mig med er, långt bort till ert paradis
Jag vill att ni tar med mig bort, bort från det förflutna misstaget
Misstaget som vill dra ner mig, som inte vill att jag följer er
Följer jag er vill misstaget följa med, sur över att jag lämnade det
Jag lämnade det för er, för att ni skulle ta emot mig och älska mig
Älska mig för att jag ger mig till er, slänger min lealösa kropp till er
Så ni kan rädda mig från att drunkna i misstagets sorg
Sorgen hos misstaget gör att jag tvekar
Men det är fel, därför får ni mig, villkorslöst
Gör vad ni vill med mig, jag ska vara som ni, eran

ta mig 

RSS 2.0